Herkese Merhaba

Merhaba arkadaşlar,

Adım İpek ve aranızda yeniyim bende. Motorum Yamaha D'elight ama ben ona minuğum diyorum. ::haapppy:

Henüz 2,5 aydır motor kullanmaktayım ama liseden beri hayalim ve tutkumdu.Şimdi nasip oldu. Valla çokta güzel oldu hahah :flower:

Elim ayağım oldu resmen. Ve de çok güzel anılara sahip olmamı sağladı. ::kalbim::

Umarım güzel dostluklarımız olur ve fikir alışverişi yaparak , hatalarımızı minimuma indirmek adına yön göstererek birbirimize yardımcı oluruz.

Allah kazasız belasız bir şekilde sürüş keyfini sonuna kadar yaşamamızı nasip eder inşallah... :thumleft:

Ve de yaklaşan kışı göz önünde bulundurursak, hepimiz adına az yağışlı ve ılıman havaların olmasını diliyorum Allah'tan ::138:

Hoşgeldin, :bounce:
Hayırlı uğurlu olsun, iyi yapmışsınız, güzel bir scooter. Bu sıralar yağmurlar ufak tefek başlıyor, yollarda dikkatli olmak gerek. Koruma ekipmanları ve diğer tedbirlere dikkat! Tekerin düz bassın. :thumleft:

hayırlı olsun tekeriniz herdaim düz bassın burda herkes birbirine yardımcı olur o yüzden içiniz rahat olsun
kazasız sürüşler
:bestmt:

Hoşgeldiniz :mrgreen:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Düğün, sünnet ve mevlidlere sandalye - masa temin edilir, kıymalı çektirilir.
GAZİANTEP Pide & Lahmacun

0216 - 224 - 32 - 59

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
hoşgeldiniz İpek hanım, tutkunuz daim olsun, nice güzel anılar ve dostluklar adına keyifli sürüşler dilerim :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Merhaba. Ben de bu yaz başında başladım motor sürmeye. Ama önce iyi bir eğitim aldım. Paylaştığın hisleri çok iyi anlıyorum. İyi ki bu işe başlamışız diyorum şimdi..

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. (Güvenliği elden bırakma sakın )

Sevgiler,

hayırlı olsun .kazasız belasıza inşallah .ama hava yağışlı,soğuk diye binmemezlik etme ,güzel lastik,mont,arada birde yağmurluk ve yola devam...........................................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar