Herkese merhaba

Herkese merhaba :)

Mehmet Kutlu AYDIN ben 27 yaşındayım İstnabul / Selimpaşa' da ikamet ediyorum.

Bu gün itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım ben ve ilk motorum Honda Msx 125 :)

Öneri ve yorumlarınızı beklerim hem yeni bir sürücü olarak hem almış olduğum motorla ilgili tecrübelerinizden istifade etmek isterim.

Kazasız belasız sürüşler herkese...

Oncelikle hayirli ugurlu olsun.

Hemen Honda dan Guvenli surus egitimi almani tavsiye ederim.

Alırken böyle bir bilgi verilmedi. Ama plaka ve ruhsat işlemleri için gittiğim sırada mutlaka danışıp bilgi alıcam. Zaten henüz ehliyetim de yok. Bugün Tekirdağ / Çorluda ki bayii den bir abimiz yardımıyla gidip aldık ve selimpaşa ya kadar getirdim motoru. Tabii ilk tecrübe biraz gerginlik yaşadım heyecanla karışık. En yakın zamanda ehliyet alıp bahsettiğiniz eğitimi de almak isterim. Bilgi için teşekkürler :)

Öncelikle hoşgeldin motorun hayırlı olsun Allah kazabela vermesin hondada eğitim için ehliyet olması şart değil en kısa sürede eğitim almanı tavsiye ederim pişman olmazsın kendi kendine öğrendiğin yanlışları düzeltmesi zor olur

Hayırlı olsun her işin başı eğitim eğitim eğitim mutlaka internetten bi telefonlarını alın sorun öğrenin honda sürüş akademisinden sonra da eğitim alın , honda msx 125 güzel motor ama lastikler tırt birazcık

Hayırlı olsun her işin başı eğitim eğitim eğitim mutlaka internetten bi telefonlarını alın sorun öğrenin honda sürüş akademisinden sonra da eğitim alın , honda msx 125 güzel motor ama lastikler tırt birazcık

evet lastik konusunda bende eksik olduğunu düşünüyorum ki ztn arazi tipi lastik bulabilirsem onunla değiştiricem ama bilgi eksikliği var şu an malesef...
ve honda eğitimlerinin paralı olduğunu duydum o kdar çok para istemelerinin sebebi ne olabilir acaba diye düşünmüyor değilim ve beni eğitim almaktan soğuttular açıkçası fiyat politikaları ile...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar