- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar, ben Gökhan. Uzun zamandır forumdaki güncel konuları ve aklıma takılan konuları takip ediyodum. 3 günlük KUBA Superlight 200 kullanıcısıyım, Üçerler Motor sağolsun mümkün olduğunca uzattılar teslimat işlemlerini. Özellikle bayiideyken elimden plakayı "ver takalım" diyerek almalarına rağmen plakayı takmadan motoru yollamaları ve haftasonu sebebiyle plakanın 2 gün sonra elime ulaşması harikaydı. Bu saatten sonra da Üçerler'den alışveriş yapacağımı sanmıyorum
Biraz kendimi tanıtayım; 20 yaşındayım, İstanbul/Beyoğlu'nda yaşıyorum, bilgisayar programcılığı okuyorum fakat hazırlığı yarım dönemde bitirip motorumu alabilmek için işe girdim. Şimdilik bu kadar, tekrardan herkese iyi akşamlar. Elimden geldiğince etkinliklere ve foruma katılmaya çalışıcam
Biraz kendimi tanıtayım; 20 yaşındayım, İstanbul/Beyoğlu'nda yaşıyorum, bilgisayar programcılığı okuyorum fakat hazırlığı yarım dönemde bitirip motorumu alabilmek için işe girdim. Şimdilik bu kadar, tekrardan herkese iyi akşamlar. Elimden geldiğince etkinliklere ve foruma katılmaya çalışıcam