herkese merhaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar,
motosiklet.net benim üye olduğum ilk forum sitesi.
bir motosiklet almak istiyorum.
amacım, öncelikle istanbul civarında gezinmek, sonraları daha da uzak yollara koyulmak.henüz ehliyetim yok ama en kısa zamanda almak istiyorum.eşimle birlikte gezebileceğim bir motor arıyorum dolayısıyla sanıyorum çok ufak bir şey olmamalı. başlangıç için ufak ya da oldukça ucuz görünen çin motorlarından almaktı amacım.daha sonra çin motorlarının ikinci el piyasasından süphe eder oldum.çünkü zamanla daha uzun soluklu yolculuklara çıkmak isteyeceğimi bildiğimden ya da zaten böyle planlar yaptığımdan daha kaliteli bir şeylerin arayışına girdim.henüz ne alacağımı bilmiyorum.
30 marttaki fuarı heyecanla bekliyorum. şu an alamayacak olsam da yakın zamanda alabilmek için sıkı bir kemer sıkma politikası uygulamaya başladık.
akılımda şu sıralar kawasaki er5 var, daha önce en 500 düşünüyordum (ikinci el de olsa) ama her an başka yönlere kayabilir bu fikirler.
Geçen sene mondial 250 lere bakıyordum fiyatı çok uygun olduğundan.artık biraz daha kaliteli olması gerektiğine karar kıldım. seneler önce de viragolara ağzımın suyu akarak bakardım.
neyse tanışma faslı için biraz gevezelik ettim galiba.
tecrübeli arkadaşlardan motorsiklet konusunda cahilliğimi giderebilecek bilgiler edinebileceğimi düşünüyorum.

selamlar

Bir gececi daha geldi ne güzel, ilk mesaj 4:44am :)
Bende bir dönem XV535 Virago sahipleri tarafından "Git kardeşim artık manyak mısın yeter bakma..." şeklinde kovulan bir adamdım o yıllarda. :wiinkk:

Aramıza hoşgeldin...

gece mi kaldı 05.54 :cherry: sabah oldu sabah

er5 güzel motor ama bu sınıfta honda cbf500 var. incelemende fayda var bence. maddi durumun iyiyse çin malı alman için hiçbir neden yoktur :)

bu arada hoşgeldin

hoşgeldin kurallara uyalım unutmayalımki araclar motorluları adamdan saymıyor...kural dinlemiyorlar

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...:cat: Eğer drek 500 lük bi makineyle başlamayı düşünüyorsan,sürüş ve benzeri konularda eğitim almanda fayda var.Genellikle 125 veya 250 cc lik cihazlar başlamaya daha uygun görülür,ama 500 lükle başlamayı düşünüyorsan biraz eğitim alıp dikkatli bi şekilde başlayabilirsin...:cat:Alacağın zamana kadar fikrin başka modellere de kayacaktır,sitemize tekrar hoşgeldin.Kalıcı olman dileğiyle:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
umarızki içine sinecek ve pişman olmıyacağın bi motor alırsın.şiğmdiden keyifli geziler:cat:

Ailemize hoşgeldin dostum :rendeer:

aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ylmzzz' Alıntı:
gece mi kaldı 05.54 :cherry: sabah oldu sabah

er5 güzel motor ama bu sınıfta honda cbf500 var. incelemende fayda var bence. maddi durumun iyiyse çin malı alman için hiçbir neden yoktur :)

bu arada hoşgeldin
çin malı almak istemiyor olmamın sebebi kısa bir süre sonra satmak isteyip pazar bulamayacak olmamdan.yoksa ilk motor olarak almak işime gelir ve ben de bu arada daha kalite bir motor için para biriktiririm.kaldıki şu an sadece bir çin motoru alabilecek param var.eğer ilk motor olarak er5 ya da cbf500 gibi bir motor alırsam zaten beni uzun bir zaman idare eder.tabi bu söylediklerim hakkında çok da bilgili değilim.acele etmiyorum şimdilik ama sabırsızlanıyorum.

bence sabırsızlanma,önce eğitim sonra A2 sonra yardımcı oluruz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar