Herkese Merhaba Commuter Yardım

Öncelikle herkese iyi forumlar iyi akşamlar arkadaşlar ben motosiklet konusunda kararsız kaldım burayı önerdiler bi danışayım dedim kafama göre iş yapmak istemiyorum.çevremde motorsikler kullanan arkadaşlarım var onların motorlarınıda sürüyorum 125-150 cc karışık.bende artık kendime bir motor almak istiyorum.süpersport seviyorum fakat başlangıç olarak ondan başlamak istemiyorum.125 cc bir commuterdan başlamak istiyorum ya da olursa apache.sorum şu ybr 125 ve apache gözüme kestirdim.hangisi beni mutlu eder.boyum 190 cm.kilom 80.yani benim için ikince elde fazla değer kaybetmemeside önemli çünkü bunu bir süre kullanıp 250 cc yükseltme gibi bir hedefim var söz sizde arkadaşlar

ybr altınızda 3 tekerlekli bisiklet gibi kalmazsa ben hiç bir şey bilmiyorum demektir.
keyif alarak binmek istiyorsanız tvs,yok arkadaş ben satarken değer kaybetmesin diyorsan 3 tekerlekli bisiklet al.(YBR)

Tvs de değer kaybetmez çok, tabi aldığınız ile bağlı.. Yaygın olduğu bi ildeyseniz hiç bi sıkıntı olmaz..

ybr altınızda 3 tekerlekli bisiklet gibi kalmazsa ben hiç bir şey bilmiyorum demektir.
keyif alarak binmek istiyorsanız tvs,yok arkadaş ben satarken değer kaybetmesin diyorsan 3 tekerlekli bisiklet al.(YBR)

o kadar küçük mü kalır ya bu kalıba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

Tvs de değer kaybetmez çok, tabi aldığınız ile bağlı.. Yaygın olduğu bi ildeyseniz hiç bi sıkıntı olmaz..

Adanalıyım buralarda çok apache var apaçide var :)

Değerli kardeşim iki motor da kendini ispatlamıs aldıgın takdirde seni uzmeyecek motorlar ancak boy kilo ve yeni kasanın dıs gorunusu olarak ben de apache öneriyorum mümkünse temiz kullanılmış ikinci el.

Değerli kardeşim iki motor da kendini ispatlamıs aldıgın takdirde seni uzmeyecek motorlar ancak boy kilo ve yeni kasanın dıs gorunusu olarak ben de apache öneriyorum mümkünse temiz kullanılmış ikinci el.

Anladım kardeşim teşekkür ederim yorumun için.apache ybr ye göre altımda daha kalıplı kalır diyosunuz yani.ama ben bu yeni kasa ybrleri görüyorum hiç üzerine oturmadım ama biraz kalıplı gibi onlarda esd oluyor sanırım.apache alırsamda hyper edge alırım

Yükseltme gibi bi dert yoksa apache yeterli bence benim yükseltme ihtimalim var ondan soruyorum 2.elini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar