Herkese merhaba... Ankara'dan size selam getirmişem...

Selamlar

Camiada yeniyim...
Motorumu henüz aldım, ehliyetim de birkaç güne hazır olacak inşallah.
Ekipmanlarımı hevesle toparladım, ehliyeti alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Sık sık görüşmek, gezmek tozmak dileğiyle...

Hoşgördük
4 temmuz hayatımın dönüm noktalarından biri olacak gibi görünüyor..

hayırlısıyla bi 26 temmuz'u da görseydik...
ehliyetsiz çıkıosun hiç çıkma daha iyi çok tedirgin oluyor insan, bu bekleme işi de ne kadar zulum değil mi arkadaşım yahu...

pratik sınavı tarihi 26 temmuz muymuş?
tam bilmiyorum...

Moderatör
Aramıza hoşgeldin.
Tek tavsiyem bir üstte hoşgeldiniz sayın arkadaşım yazan arkadaş ile arkadaş iseniz arkadaşlığınızı hemen sonlandırmanız, değil iseniz sahte bir samimiyet uyandırmak için arkadaşım kelimesini kullanmasına aldırış etmemeniz olacaktır.

::tutkuy:: aramıza hoş geldiniz arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler daima yolun açık olsun...

hoşgeldin dostum.umarım hemen ehliyetini alırsın.twister güzel motordur.allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

aramıza hoşgeldin..kazasız surusler dılıyorum sana..umarım senı kısa zamanda aramızda goruruz..

cümleten hoşbuldum, hoş gördüm

Aramıza hoşgeldin.
Tek tavsiyem bir üstte hoşgeldiniz sayın arkadaşım yazan arkadaş ile arkadaş iseniz arkadaşlığınızı hemen sonlandırmanız, değil iseniz sahte bir samimiyet uyandırmak için arkadaşım kelimesini kullanmasına aldırış etmemeniz olacaktır.

sevgili lucas,

Kuvvetmira denen şahs-ı muhterem ve dahi mütehassıs motorcu
bendeniz gibi acemi ve de tırt bir motorcuya "arkadaşım" hitabını layık gördü ise
bu durumda kendimi ancak bahtiyar addedebilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar