Herkese merabalar ahali...

Sonunda ben de Motosiklet.Net'in keyif dolu ortamına dahil oldum arkadaşlar... Vatana millete hayırlı uğurlu ossun... :cherry:

İnşallah... Ben de öyle umuyorum... Adresi düzelttim, belirtiğiniz için teşekkürler...

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Hoşgeldin motor seçimlerin çok güzel hoşuma gitti

Hoşbulduk... ::thanks: Eyvallah... Motor kullanmayı Honda Kinetic'le öğrendim... Kineticle başladığım için, vitesli motor kullanamıyodum...

CBR'yi de bi dostumla ortak aldık, trafiğe çıkalı 1 hafta olmuştu ve daha 140km yapmıştı. Sahibi de CBR 600 alacakmış, o zamanın fiyatına göre %25 indirimle elinden çıkartmaya çalışıyomuş... Arkadaşla nargilecide takılırken gördük, bi baktık şöle motora, bi kaç tur attık, ceplerimizi yokladık, tabi bişey çıkmadı, bişeyler satıp, biraz da borç alıp bi hafta sonra %50 arkadaş%50 bağladık motoru... Ailelerin haberi yok... Eminim aynı şeyi yapan bi sürü insan vardır forumda...:cherry:

Bi arkadaşımın X-Max'ı vardı... İstanbulda yarım saat turladım... Sonra kararı verdim ve aramaya başladım... Kısmet, İzmirden çıktı... 3000km'de bağladık onu da... ::gleam::

RX 115 de sıkı makina... Güle güle kullan...

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar