Herkese meraba

slm arkadaşlar.

Aranıza yeni katıldım ve bu sitenin bizlere çok yararının dokunacağını umuyorum. Köklü bi site olsa gerek ki bu kadar üyeyi organizasyonları vs bünyesinde toplamış. :) Siteyi uzun zamandır inceliyorum. Yaş ortalamasının 21-25 olduğuna bakarsak iyi anlaşırız gibi gözüküyor. :)

Öncelikle Ankara'lıyım ama Kayseri'de okuyorum. Haliyle Kayseri grubunda daha fazla takılırım diye düşünüyorum.

Buraya motosikletlere heves edip de üye olmadım, bunu söylemek istiyorum. Bu tutku bende bayadır var ve bu yaz inşallah race tipi motosiklet sahibi olacağım. 8-9 senedir belli dönemlerde de olsa motosiklet kullanırım. Daha önceden bi tecrübem var yani :)

Zamanla tanışmak kaynaşmak dileğiyle ..

hoş geldin
neden harwast nickin ben harwest cafe de çalıştım bir baglantın varmı :D

Hoşbulduk teşekkür ederim :)

sakinseytan,

Harvest cafe nerede bilmiyorum ama onun farklı bi hikayesi var o yüzden senelerdir budur benim rumuzum :)

Nerdeymiş bu cafe merak ettim?

vala maslakta bahcelievlerde faln var ben ismini nerden aldınız ne alaka diye sorduydum hasat zamanı mı ne öle bişeymiş siteside var bi bak istersen senden önce davarnmışlar :) http://www.harvest.com.tr/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese merhabalar bende yeniyim

çok teşekkürler tekrar hoşbulduk :)

sakinseytan :) Sen baya araştırmalara girmişsin rumuz için :) İstanbul'u Ankara kadar iyi bilmediğim için bilemiyorum oraları ama Harvest in anlamı benim için farklı :)

Teşekkür ederim ilgin için :)

sende 600 lük var sanırım. profilinde öyle gördüm. race mi o?

bu arada,

Peymancx sen de hoşgeldin ben de senin gibi yeniyim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol harvest buarada harvest'ın anlamı ne senin için

çok teşekkürler tekrar hoşbulduk :)

sakinseytan :) Sen baya araştırmalara girmişsin rumuz için :) İstanbul'u Ankara kadar iyi bilmediğim için bilemiyorum oraları ama Harvest in anlamı benim için farklı :)

Teşekkür ederim ilgin için :)

sende 600 lük var sanırım. profilinde öyle gördüm. race mi o?

bu arada,

Peymancx sen de hoşgeldin ben de senin gibi yeniyim :)
yok enduro cros karısımı bişi race bana ters ya scuterla ölüyoduk raceyle naparım kim bilir
vala ben kredi kartı bile kullanamıyorum onun bile limitini aşıyorum:)) eşimin kartıyla geziyorum race bana hep uzak dursun
boyumda uzun bide zate araziye camura girmeden duramıom da öle işte senin nicki görünce harvest cafenin yetkilisi falan sandım
Allahtan baglantın yokmuş şükür:)

Aramıza hoşgeldiniz. kendinizide tanıtırsanız memnun oluruz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar