herkese meraba motormanyakları

arkadaşlar meraba ben mustafa can... sizinle tanışmak güsel. sitenize hayran kaldım. önce burda iyice pişip. yaza doğru motor almayı düşünüyorum. 10 aralıktaki sınava girdim. inşallah alıyom ehliyeti de. tekrar herkese meraba:) :) :cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ne motor almayı düşünüyon
hoşgeldin:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

hoşgeldin mustafa_can bendende 10 puan ama bu saatte veremem çünkü puanlı gömleğim üstümde yok şu an ama söz yaza doğru veririm tabi modası geçmezse
:queen: :queen: :queen:

hoşgeldin mustafa_can, sitemiz sana motosiklet seçiminde çok yardımcı olacaktır yakından takip et

Hoş geldin, ehliyetin hayırlı olsun, çok iyi ve yerinde bir davranış motordan önce ehliyeti düşünüp aldığın için tebrikler. :cat: :)

cvp yazan herkese sonsuz teşekkürler. ilgilendiiniz için saolun. keeway arn 125 veya kanuni hussar almayı düşünüyorum. tabi para anca ona yetiyo. üniversite öğrencisiyim (dokuz eylül ün. işletme). kredim çıktı. inşallah bişiler denkleştirip yaza doğru alıcam motorumu. ama çok kararsızım doğrusu. ne alayım nasıl bişey alayım? hiç bi fikrim yok. biraz bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler herkese:salut:

arn 125 çok güzel motor kronik bir sorunu yok ve kaliteli alarm top case gibi aksesuarları oldukça cazip. hussar hakkında pek bilgim yok ama kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

bencede arn 125 görünüşü güzel ve bi arkadaşımda var iki üç aydır kullanıyo hiçsorun çıkarmadı:cat: ben bile üçüncü bi motor olarak düşünmüyor değilim özellikle tasarım olarak darlığı tam bir sıkışık şehir içi tırafiğine ideal gibi geliyor bana yinede karar senindir şimdiden hayırlı olsun

eywallah arkadaşlar saolun. ben ilk başta kanuni hussar diodum. ama motor konusunda hiç bişey bilmezken (hala bilmiyorum) ama sizlerin tavsiyeleri sayesinde şimdiden kafamda yazın alacağım bi arn125 in hayalini kuruyorum. sevgilerrr...

Moderatör (forrap)
Aileye hoşgeldin mustafa :rendeer: Ege üniversitesi demişsin...İzmirdesin yani şu an,izmir tayfasının buluşmalarına seni de bekleriz:cat:

evet forrap kardeş izmirdeyim ama ben ege üniv. demedim ki??? dokuz eylül dedim. şu toplantılardan bahsedermisiniz biraz yaa? katılmayı çok isterim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar