Herkese iyi seneler & Mutlu Yıllar

Motosikleti
D400
Zamlı mtv,
Zamlı trafik sigortası
Zamlı cezalar
Artan bakım ve yedek parça maliyetleri
Güncellenecek (!) markaların motosiklet katalog fiyatları
Hükümetin yepyeni %3lük zorunlu bireysel sigortaları maaşlarımızdan keseceği
Gelir vergisi dilimini az yükselteceği için artık daha fazla gelir vergisi ödeyeceğimiz
Marketlerin bu gecen hafta zam yaptıgı halde haftaya yeni yılda tekrar yapacagını bildiğimiz

gibi şeylerin olacagını bildiğimiz halde;

Herkese mutlu ve 2 teker üstünde sağlıklı bir yıl dilerim şimdiden.

portrait-sexy-fashion-blonde-woman-christmas-tree-sitting-riding-motorcycle-holidays-new-year-under-heavy-snow-portrait-103971897.jpg

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Herkese kazasız cezasız mutlu bir yıl dilerim

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Herkese kazasız belasız bol sürüşlü, hayalindeki motosikleti elde edebildiği, sevdikleriyle beraber sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim. 🤘🏻

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Herkese istediği motora kavuşabildiği, sağlıklı bir yıl diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Fakirlerin soyluyu yemesi için feodalizm geri gelmeli 😃
Feodalizm zaten yürürlükte, sadece derebeyi sayısı eskisinden daha fazla. (Bkz. ihtiyacından çok çok daha fazla mülke sahip, hizmet veya mal üreten başkalarının sırtından rantiye ile geçinen herkes...)

Herkese iyi seneler.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Tarihte sizin deyimimizle fakirler benim deyimimle halk ayaklanması ile devrilen bir hükümdar yoktur. Hükümdarı ,çevresindeki çıkar çevreleri , halkı kullanarak devirirler ve yeni hükümdarlar olarak aynı halkı daha fazla sömürmeye devam ederler.

Yani rahmetli babamın dediği gibi

DÜZEN DEĞİŞİR DÜZÜLENLER DEĞİŞMEZ

Kaçınılmaz olandan zevk alın 😊

Mutlu yıllar

F54

Arkadaşlar hayalinizdeki motorlarla, hayalinizdeki rotaları en sevdiğiniz arkadaşlarınızla yaptığınız güzel bir yıl geçirin. İyi seneler.
herkese mutlu kazasız belasız yıllar
hayalimizde ki motoru aldık sıra geldi hayalimizdeki rota'da sürmeye ama arkadaşla uymuyor arkadaşlar umreye gidelim diyor ben moskova'ya ters istikamet kalıyor:D

Maalesef gerçek hayatta böyle olmuyor. Zulüm ve baskı artıkça yalakaların, gammazların sayısı artıyor.

Yalakalık ve gammazlığı kurtuluş yolu olarak görüyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkese mutlu kazasız belasız yıllar
hayalimizde ki motoru aldık sıra geldi hayalimizdeki rota'da sürmeye ama arkadaşla uymuyor arkadaşlar umreye gidelim diyor ben moskova'ya ters istikamet kalıyor:D

Güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Size tavsiyem ne onların, ne sizin dediğiniz olsun Vatikan'a gidin, malum şu aralar aramız gayet iyi, bu fırsatı değerlendirmek iyi olur. :ROFLMAO:

F54

Maalesef gerçek hayatta böyle olmuyor. Zulüm ve baskı artıkça yalakaların, gammazların sayısı artıyor.

Yalakalık ve gammazlığı kurtuluş yolu olarak görüyorlar.

Güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Size tavsiyem ne onların, ne sizin dediğiniz olsun Vatikan'a gidin, malum şu aralar aramız gayet iyi, bu fırsatı değerlendirmek iyi olur. :ROFLMAO:
benim için hava hoş ben her düşünceye saygılıyım aynı ortamda bulunmakta sakıncı görmüyorum sadece sende gel bizden ol dedikleri zaman şartel atıyor :D
vatikan'a da giderim hindistan'a veya tibet arabistan fark etmez
misal hırıstiyan arkadaşlarımla paskalya kutluyorum yumurta boyayıp çörek yiyorum ;)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkesin , beklediği, umduğu , hayal ettiği herşeye kavuşacağı bir yıl olsun....

Ama çok zor..
Bizimki hayal.
Ama hayal etmek yasak değil sonuçta... :ROFLMAO: :ROFLMAO: .
Sakın bunlar yeni yılda hayal vergisi getirmesinler la:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tarihte sizin deyimimizle fakirler benim deyimimle halk ayaklanması ile devrilen bir hükümdar yoktur. Hükümdarı ,çevresindeki çıkar çevreleri , halkı kullanarak devirirler ve yeni hükümdarlar olarak aynı halkı daha fazla sömürmeye devam ederler.

Yani rahmetli babamın dediği gibi

DÜZEN DEĞİŞİR DÜZÜLENLER DEĞİŞMEZ

Kaçınılmaz olandan zevk alın 😊

Mutlu yıllar
Arabesk filmindeki İstanbul'u soran kadınlar gibi hissediyorum. İstanbul nerede ağalar.
Gösterelim anam. :D
Her geçen gün emekçinin üzerindeki yük ve baskı artıyor.
Hayırlısı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arabesk filmindeki İstanbul'u soran kadınlar gibi hissediyorum. İstanbul nerede ağalar.
Gösterelim anam. :D
Her geçen gün emekçinin üzerindeki yük ve baskı artıyor.
Hayırlısı.
Evet yük artıyor...
Artık yeni şeyler hayal oldu..
Eldekini kaptırmama mücadelesi veriyoruz..
Ama şimdiki yönetim elimizdekine gözünü dikmiş...
Onu da aldılarmı rahatlayacaklar... 🤬 🤬

benim için hava hoş ben her düşünceye saygılıyım aynı ortamda bulunmakta sakıncı görmüyorum sadece sende gel bizden ol dedikleri zaman şartel atıyor :D

misal hırıstiyan arkadaşlarımla paskalya kutluyorum yumurta boyayıp çörek yiyorum ;)

sadece sende gel bizden ol dedikleri zaman şartel atıyor :D
Şimdi bu şartel atma işi olmadı. Madem Hristiyanlarla paskalya yumurta gibi şeyler yapıyorsan, Müslümanlarla da en azından mesela bir ikindi namazı veya Cuma namazı kılmalısın, eşitlik hoş görü adına. Kılmıyorsan bizi ayırıyorsun diye gücenirler, gücenmekte de bence haklılar.

Ama eminim her kesime saygılı olduğun için düzenli olmasa da kılıyorsundur.

Bizimki hayal.
Ama hayal etmek yasak değil sonuçta... :ROFLMAO: :ROFLMAO: .

Eski den düşünce suçunu düzenleyen kanunlar vardı 141, 142, 163 kalktı diye biliyorum ama yine de yeri boş bırakılmamıştır, bir şeyler bulurlar, dikkatli ol, olur olmaz hayaller kurma, devamında Silivri'den eve ne zaman dönerim hayaline geçersin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar