herkese cok selamlaarrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abiler ablalar kardesler marmara spor akademisinde oğrenciyiz biz bu motor konusunda yeniyiz yani toplam 1 aydır falan bi tane pırpırımız var ve ona biniyoruz amatorlugumuzu atana kadar bunda idare edelim trafigi ogrenelim die aldık keeway 50 hurricane yani para ona yetti e malum ogrenci cebi artık yardımlarınızı ve onerilerinizi bekliyoruz tanıstıgımıza cok memnun olduk artık paramız biriktikce yukseltmeyi dusunuyoruz umarım motorumuz ufak diye dıslanmayız :mrgreen: herkese kazasız belasız gunler saygılar.....

Hoşgeldiniz, siz ikiz misiniz :mrgreen: Şaka şaka, motorcu motoruyla değil, ruhuyla motorcu olur. :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cevap yazan herkese cok tesekkurler cancevik87@hotmail eklemek isteyen olursa eklesin istanbul bostancıda oturuyoruz

aramıza hoş geldiniz.
bır cc ile yırtınız valla 49cc olsaydı motosikletiniz aramıza almazdık :queen:

hoş geldiniz aramıza umarım iyi vakit geçirirsiniz aktif olmanız dileğiyle

okuldaşlarım gelmiş... selamlar, hoşgeldiniz, bende kartalda oturuyorum görüşelim bi ara, motorda yeni sayılırım bende ama meslekte eskidim artık :) yardımcı olurum size her konuda...

Aramızda 50 cc olmayanlarda var öp başına koy valla MT ailesinde sizede yer valla
olmaz mı ::hosgeldi::shake2::

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Motorunuz da hayırlı olsun. Öyle birden büyük motora geçmek olur mu:) Yavaş yavaş büyütmek daha uygun olur.
Bakın şu anda bende Africa Twin 750 var ama bu belki benim onuncu motorum. Ben de 50 cc bir vespa ile başlamıştım. Sonra 150, 300 derken En son 750 de kaldık.
Bu da son motorum olur belki. Daha büyüğünde gözüm yok. Bu yeter de artar bile.
Selamlar.

abiler ablalar kardesler marmara spor akademisinde oğrenciyiz biz bu motor konusunda yeniyiz yani toplam 1 aydır falan bi tane pırpırımız var ve ona biniyoruz amatorlugumuzu atana kadar bunda idare edelim trafigi ogrenelim die aldık keeway 50 hurricane yani para ona yetti e malum ogrenci cebi artık yardımlarınızı ve onerilerinizi bekliyoruz tanıstıgımıza cok memnun olduk artık paramız biriktikce yukseltmeyi dusunuyoruz umarım motorumuz ufak diye dıslanmayız :mrgreen: herkese kazasız belasız gunler saygılar.....

hoşgeldınız arkadaslar kımse sızı dıslamaz burda emın olun ve dogru adrestesınız herkez elınden gelen herturlu yardımı yapar bu sıtede ben bunu gordum ve soyluyorum tekrar hosgeldınız aman kendınıze dıkkat edın mtorunuz hayırlı olsun gule gule kazasız bınersınız ınsallah :cat:

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.motosikletin boyutlarını hiç dert etmeyin.büyür zamanla.iki tekeri olması yeterli.hatta motorunuzun olmasına bile gerek yok aslında.içinizde motorcu ruhunu taşıyın yeter.
keyifli sürüşler....::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar