Herkese California'dan selamlar

Arkadaslar merhaba.Zannedersem tanisma ilanimi yanlis bir bolume yazmisim,sonradan farkettim.Her neyse,sizlere kendimi tanitayim,ben 32 yasinda Los Angeles'ta yasiyan bir cocuk babasi bir motor asigiyim.Su an motorsikletim yok yeni sattim.Ben HONDA CBR 900 RR fanatigim,en sonki sattigim makinemde 94 cbr 900 rr'di.Gerci akliniza gelebilecek bir cok japon makinalarini kullandim 14 yillik motorsiklet tecrubem var.Simdilik mesajima burada son verirken ilerleyen zamanlarda sizlere buralardan ilginc haberlerde vermeyi ihmal etmeyecegim.Herkese sevgiler saygilar,kazasiz belasiz gunler dilerim.

Tekrar tekrar hoşgeldin :cherry: Bende bu mesajı görmeden diğerine cevap yazmışım neyse :mrgreen:

hoşgeldin :flower:
inşallah tekrar motoruna kavuşursun zor gelir o kadar alıştıktan sora
:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin.ilginç haberlerini bekliyoruz...
:queen:

Bugün Skull'a birşey ispatlamak için "hoşgeldin" yazdım bu üyeye ve 2 kişi selam vermiş. Bu üyemiz "Ekm 27, 2004 12:07 pm" tarihinde üye olmuş ve Skull'a tanışma bölümünde tarihe dikkat edilmediğini ispatlamış oldum :)

Hosgeldin Ilay, Amerikada yasayipda Harleye binmedigin icin tebrik ederim seni. Yazilarini 4-gozle bekliyoruz. Take care, Live to Ride!! :flower:

hoşgeldin loslu angelesli kardeş ilginç haberlerini bekliyoruz bu arada sormadan edemedim asıl memleket nire :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar