kajmeran Katılım 28 Şub 2006 Mesajlar 19 6 Haz 2006 Konu Yazar #43 herkese teşekkür ederim arkadaşlar benide aranıza aldığınız için..saolun varolun.. erfer arkadaşım...msn adresim ekle... [email protected] (bu kusurumuz olduysa yönetimin ffına sığınıyorum)
herkese teşekkür ederim arkadaşlar benide aranıza aldığınız için..saolun varolun.. erfer arkadaşım...msn adresim ekle... [email protected] (bu kusurumuz olduysa yönetimin ffına sığınıyorum)
Erfer Katılım 18 May 2006 Mesajlar 1,153 6 Haz 2006 #45 kajmeran senı eklicem benım msn de [email protected] sende benı kabul et olur mu? kıb by GMSaGoPA' Alıntı: hOSGELDİN !....Oraları pişiyodur şimdi Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kardeşim Son düzenleme: 6 Haz 2006
kajmeran senı eklicem benım msn de [email protected] sende benı kabul et olur mu? kıb by GMSaGoPA' Alıntı: hOSGELDİN !....Oraları pişiyodur şimdi Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kardeşim
ustaoglu4840 Katılım 29 Nis 2006 Mesajlar 834 6 Haz 2006 #48 tekrar hoşgeldin aramıza nerde oturuyorsun acaba ben yazın antalyadayım da belki görüşürüz
kajmeran Katılım 28 Şub 2006 Mesajlar 19 8 Haz 2006 Konu Yazar #49 hoşbulduk arkadaşlar... varsakta oturuyorum daha yeni taşındık msn ekledim kardeşler sizleri..gezilerde buluşmalrda görüşmek üzere
hoşbulduk arkadaşlar... varsakta oturuyorum daha yeni taşındık msn ekledim kardeşler sizleri..gezilerde buluşmalrda görüşmek üzere