HERKES üstteki üyeye o birrr diye seslensin

Onlar Bir Kavgacı,
Bir
Bir iki üç

hocam kavga felan yok benim zoruma giden sanki benim açtığım bütün konular boş konu ben buna sinirlendim yoksa kavga felan benim işim değil sonuçta dediğim gibi biz bir aileyiz neyse konu sapmasın

o birrrr o bir cbr600 cü

Son düzenleme:
O biiiirrrr iyi niyetle espri olarak yazılmış mesajı yanlış anlayıp çabuk sinirlenen :rendeer: :)

extrama aramıza girdin hızlı çıktın bravo

yani tam mesajımı yazmışkene

Son düzenleme:
O biiiirrrr iyi niyetle espri olarak yazılmış mesajı yanlış anlayıp çabuk sinirlenen :rendeer: :)

hocam ne yapayım zaten millet üstüme üstüme geliyor okulla aramda sorunlar var bugün delirttiler beni sabahtan belli kafam allak bullak o yazıyıda görünce öyle düşündüm en sonunda iyice kızdım o msj yazdım

ee nede olsak aileyiz arada olacak böyle şeyler:cat::wiinkk:

çabuk sinirlenmeyi engelleyemiyorum ne yapayım psikoloğa bile gittim en sevdiğin şey ne ise sinirlendiğinde onu yap unutmaya çalış diyor ama bazı zamanlar oda bi işe yaramıyor kusura bakma hocam:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

olur böyle şeyler dediğin gibi ne de olsa aileyiz burda hem de kocaman bir aile :)
neyse kadldığımız yerden dewam edelim :)

o biiirrr vatan aşığı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar