Herkes motosikletiyle en sevdigi bir fotosunu buraya ekleyebilir mi acaba ?

DSC04317.jpg

bu da benden... :cherry:

hehe güzel düşünce desert :mrgreen: bende böyle bişiy yaparıdm herhal şuan motorum olsa :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://imageshack.us/
bu sıteden eklemek ıstedıgın resmı lınk halıne getırıyosun( browse yazan yere tıkla pc den resmı sec sımdı yukle yazan ere tıkla) sana bı kac tane lınk verıyo ordan forum kodu yazanı kopyala buraya yabıstır mesaj yazdıgın yere

çok güzel fotolalar ben de koyacam.... :)) güzel başlık olmuş saolun..

Son düzenleme:
85978209.png

:queen: Hey maaşallah... Süpersin Üstadım... :wiinkk: Sendeki hava bende yok... :pale:

Bu da benim fotoğrafım,

100_0262.jpg

Valla super resimler hepside benim kide gelsinde buraya koyarım insallah...

bayagi bi katılım oldu ya ..saolun bütün resimler çok özel ve güzel. Herkese kazasız belasız bol keyifli sürüşler diliyorum tekrardan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------

üstad bu arada hayirli mutlu hayat dilerim.. sanırım olayı bu resimde bitirmişsin .daha ne diyelim :)

Arkadaşlar benim PC yeni olduğundan daha resimleri yükleyemedim ve ancak bunu buldum:) Düzce tarafında dağlarda, 3 Vstrom-1 BMW 600 lük enduro ve bendenizle beraber turlamıştık. Benim motorun debriyaj balatalarından kokular gelince ahanda tam bu noktada artıkın yola devam etmenin riskli olacağına karar verip pes etmiştim. Arkadaşlar zirveye doğru devam ettiler ve ben verdiğim karardan pişman oldum. Gerçek ayı tehdidi altında 1 saat onları eşimle beraber tırsarak beklemek zorunda kaldık. Yol o kadar balçık idi ki, basıp kaçarak aşağılara inmek neredeyse imkansızdı:mrgreen:

Son düzenleme:

GKN

Bunlarda benden

20237272054309656596604.jpg
[/URL][/IMG]

Sen istedin bi tane al benden 3 tane :p

eyvallah güzel resimler ..tek teker yaparken hiç düştün mü ilk başlar ?

GKN

eyvallah güzel resimler ..tek teker yaparken hiç düştün mü ilk başlar ?

Başlarda düşmedim, 3 sene önceydi gilera runner la teker denedim baktım güzel oluyo ama kısa sürdü güzellik :p Bu güzelliğin sonunda asfaltla olaan ilişkimizden bahsetmeme gerenk yok dimi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar