herkes kendi motosikletini video çekerek anlatsın tecrübesini paylaşsın !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malumunuz yazmak out video in yani moda oldu .bende modaya uyayım dedim. amatörce bir video hazırladım kendimce.yanlışlarım olabilir. mt 07 ve 600 rr a kesinlikle bir kastım yoktur. yaşadığım gördüğüm olaylardan edindiğim bilgileri aktardım. örneğin arkadaşımın 600 rr ından bahsettim sıkıntılı olduğundan vs. tabiki tüm 600 rr lar kötü değil.! mt07 de asla kötü bir motosiklet değildir. anlatılmak istenen asıl motosiklet xj6 diversion f ,yani kendi kullandığım motosiklet olup. mt07mi alsam xj6 mı alsam diye karar veremeyen arkadaşların karar vermesine yardımı olur diye amatörce bir video hazırladım. 600rr ve mt 07 kullananlar alınmasın .
not: bu rumuz yenidir . motosikletimin görüntüsünden zaten tanıyanlar tanıyacaktır beni.
not2: bu rumuzu niye yeni söyleyeyim.siyaset bölümünde küfür hakaret yedikten sonra sinirlenip üyeliğimi iptal ettirmiştim.

evet herkes kendi motosikletini anlatsın !...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

xj6 diversion f almayı düşünenlere bilgi amaçlı tecrübelerimi kısaca ilk aklıma ne geldiyse söyledim. alacak arkadaşlar asla pişman olmazlar. bol şans.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar