Herkes hayaline kavuşsun :)

Dün hayalimdeki motora kavuştum. 2017 model Harley Davidson street 750. Çok mutluyum. Şu anda ruhsat-plaka işlemlerini bekliyorum. Umarım bi gün herkes hayallerini yaşar.

hayırlı olsun Aeryn bizim motorlar henüz yok nisanın ilk haftası teslim olacakmış beklemekteyiz ama yemi bir motor almanın hissiyatını bilirim tarifi yok tekerin düz bassın ALLAH kaza bela vermesin

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)

Nasıl foto yükleyeceğimi çözeyim hemen yüklerim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun
kazasız belasız inşAllah

Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

Bir ben bulamadım ya la motorumu:salut:

İyi ki 40 bin liralık makine aldınız diyeceğim ama, şu yeşil kawasakiyi bir alırsam aynısını ben de yazacağım :mrgreen:

Makineye 40 bin lira harcayan adama ekipmanın tam olsun denmez gerçi de, zaten tamdır, ben yine de demiş olayım.

Koruma demiri taktırmayı da unutmayın :mrgreen:

(Bu kısım şaka değil, ben Kawasakiye de taktırcam alırsam. Yan man yatarız, neme lazım; bulunsun; şekil öyle de kurtarır böyle de).

Güvenli ve eğlenceli sürüşler. :)

İyi ki 40 bin liralık makine aldınız diyeceğim ama, şu yeşil kawasakiyi bir alırsam aynısını ben de yazacağım :mrgreen:

Makineye 40 bin lira harcayan adama ekipmanın tam olsun denmez gerçi de, zaten tamdır, ben yine de demiş olayım.

Koruma demiri taktırmayı da unutmayın :mrgreen:

(Bu kısım şaka değil, ben Kawasakiye de taktırcam alırsam. Yan man yatarız, neme lazım; bulunsun; şekil öyle de kurtarır böyle de).

Güvenli ve eğlenceli sürüşler. :)

Birkaç kez daha kawasakiye koruma demiri takacağını okuşmuştum. Esasen, mesela Z serisi için, güzel bir şeyler tasarlanılıp yaptırılabilir. Ama Ninja serisine takamazsın ne yazık ki. SS tarzda tek seçenek takoz. O da ne kadar korur bilemiyorum.

Cok guzel olmus hayalini bulman :cat: insallah her hayalin gerceklesir darisi bizim basimiza :thumleft:

Aslında gönlümden kırmızı renk geçiyordu ama mat siyah varmış, beklememek için o rengini aldım fakat çok sevdim.Aslında bu benim 3. motosikletim o yüzden ekipmanım tam, o konuda asla taviz vermem. Rüzgarlık, alcak sele ve koruma demirinin siparişini verdik bekliyoruz. Hepimize kazasız günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar