Neymiş arızası öyle saçma sapan arızalar veriyo demekle olmuyo. Forumda mondial drift sayfası var 3 senedir açık, abuk sabuk bir arıza görmedim duymadım.
Yolda baktın ıslaklık var veya zemın toprak gibi, o kaygan zemıne gelmeden once vitesi 1 tane düş bırak kompresörde girsin motor o yola, frene basarsan kayar mesela, yada zincirde gevseklık varsa o yolda gaza basınca da bır anda kaya bılır. İnşaallah bir daha da motoru yatırmazsın. Ben bir parmağım sürekli debriyajda gezerim herhangi bir durumda direk debriyajı asılırım. Şu ana kadar 3-5 sefer kaydırdım ama şimdiye kadar yatıramadım allaha şükür. Ama benım motor günden güne kötüye gidiyor gibi. Rolanti ayarlıyorum önce gaz yemıyor stop edıyor bıraz artırıyorum bu sefer gaza basmadan da motor gitmeye baslıyorTüm vidaları havala tabanca ile sıktırttım, motorun oynamayan yeri kalmadı. 4 bin devirde titreme dizlerime vuruyor artık. Zinciri nasıl gerıyse adam 1mm bile esneklık yok su an zıncırde. İnternette video izledim zincir germe diye orada adam 40 sefer denge ayarı yapıyor. Benımkı direk arkaya cektı sıktı vııdaları, su an motorun götü-başı oynamayan yeri kalmadı. Artık 1. vitesede geçmiyor motor. Bana bu motoru aldırmakta emeği geçen herkesin.... ellerinden öperim :farao:
Tekrar söylüyorum. Cb yi kesinlikle övdüğüm yok o paraya gidip cb almam ama drift de almam. İkisi de çin malı cb kesinlikle daha kaliteli.
Bunu farketmemek için eşek olmak lazım ikisine de bindim ikisini de kullandım ikisinde de dip gaz asıldım çevre yoluna çıktım ani frenleme yaptım.
Buradan duyduklarımla yazmıyorum. Kullandım öyle yazıyorum.