herkes düşman :(

2 motoru çok beğendim bi mondial vulture ve drift. 2.si cb125e .. neden herkes bunlara düşman :pr: cb için kadran görmek çok mu önemli .. (gerçekten merak ediyorum ne alcağıma karar vermedim) iki marka arasında düşününce mondial tam öğrenci işi ve ilk deneyim parçalasan bile ucuza yaptırırsın .. ama hondaya dönünce adı honda olması yeter gibi düşünüyorum . lütfen bilgi paylaşımı :salut:

2 motoru çok beğendim bi mondial vulture ve drift. 2.si cb125e .. neden herkes bunlara düşman :pr: cb için kadran görmek çok mu önemli .. (gerçekten merak ediyorum ne alcağıma karar vermedim) iki marka arasında düşününce mondial tam öğrenci işi ve ilk deneyim parçalasan bile ucuza yaptırırsın .. ama hondaya dönünce adı honda olması yeter gibi düşünüyorum . lütfen bilgi paylaşımı :salut:

Öyle Honda alacağına diğerlerini al kadran görmek yeri geldiğinde önemli ve o kadar para veriyorsun emsallerinde var Honda da yok ise müşteriyi keriz yerine koymaktır o başka birşey değil yapılması gerekende almamak.Filo kullanıcılarına ve kuryede çalışan insanlara lafım yok onların motorla ilgi anlamında uzaktan yakından alakası yok çünkü.

Dostum cb hakkında sadece titriyor hakkında şikayet alırsın. Drift hakkında ise götü başı oynuyor vs vs saçma sapan arıza şikayetleri alırsın. Çok yakması da cabası. Aynı kmlerdeki cb125e ve driftlere git bir bak. Çocuk bile anlar aradaki farkı.

Cb125e kullanırken Drift almayı düşündüm bende. Gittim kullandım evet süper gidiyor alet dirft 4. viteste öper cb125e yi.
İyi ki test sürüşü yapmışım. Cb125e motoru daha bir sevdim. Stabildi. Götü başı oynamıyordu. Saçma sapan arızalar vermiyordu.

Şunu da söylüyorum. 4 milyar parayla asla cb125e almam. Yanlış anlaşılmasın cb125e iyi bir motor demiyorum. Driftten kaliteli driftten iyi diyorum. Tabi bu benim görüşüm.

Dostum cb hakkında sadece titriyor hakkında şikayet alırsın. Drift hakkında ise götü başı oynuyor vs vs saçma sapan arıza şikayetleri alırsın. Çok yakması da cabası. Aynı kmlerdeki cb125e ve driftlere git bir bak. Çocuk bile anlar aradaki farkı.

Cb125e kullanırken Drift almayı düşündüm bende. Gittim kullandım evet süper gidiyor alet dirft 4. viteste öper cb125e yi.
İyi ki test sürüşü yapmışım. Cb125e motoru daha bir sevdim. Stabildi. Götü başı oynamıyordu. Saçma sapan arızalar vermiyordu.

Şunu da söylüyorum. 4 milyar parayla asla cb125e almam. Yanlış anlaşılmasın cb125e iyi bir motor demiyorum. Driftten kaliteli driftten iyi diyorum. Tabi bu benim görüşüm.
Neymiş arızası öyle saçma sapan arızalar veriyo demekle olmuyo. Forumda mondial drift sayfası var 3 senedir açık, abuk sabuk bir arıza görmedim duymadım.

Cb deki devir göstergesine takılmak nedir ya :)

Ben hayatımda ilk defa dün vitesli motor kullandım. Motor vites attıracağı zaman söylüyor zaten kendisi :)

Cb deki devir göstergesine takılmak nedir ya :)

Ben hayatımda ilk defa dün vitesli motor kullandım. Motor vites attıracağı zaman söylüyor zaten kendisi :)
Olsa iyi olmazmıydı neden yok devir göstergesi. Ayrıca sağ elcikte acil stop tuşu niye yok. Farları istediğim zaman neden kapayamıyorum, park lambası niye yok illa normal farlarla mı gezecez ?

Olsa iyi olmazmıydı neden yok devir göstergesi. Ayrıca sağ elcikte acil stop tuşu niye yok. Farları istediğim zaman neden kapayamıyorum, park lambası niye yok illa normal farlarla mı gezecez ?

Tabiki olsa iyi olurdu abicim ama benim düşüncem şart olmadığı :) Ama diğer iki saydıklarınız gerçekten önemli eksikler. Bende farları kapayamamaktan şikayetçiyim :/

farlar güvenlik açısından gündüz de çalışıyor.tüm dünya artık bu standarta gecıyor yavaş yavaş

farlar güvenlik açısından gündüz de çalışıyor.tüm dünya artık bu standarta gecıyor yavaş yavaş
Yok öyle bişey maliyetten kısma amaçlı. Öyle olsaydı marşa basınca farları kapayan sistem koyarlardı 7 amper aküye farla marş bastırıyolar boşuna zorlanıyo akü, zayıflayınca da marş basmaz olacak.

ya mesela yeni arabalarda şarj dinamosu esilere göre sağlamdır gece açık bıraksan sabaha kadar yanar motorlarda o cins bişey yokmu ?

benm o olay hoşuma gitti bizde kia ceed 2013 var onunda sürekli farları yanıo iç uraşmıom aç kapa :)
Son 10 yılda çıkmış arabaların neredeyse hepsinde marş basarken bütün farları ve teybi kapayan sistem var. 80 amper akü olmasına rağmen bunu koymuşlar, motosiklette 7 amper akü var ve farlar açık marş basıyosun sence nasıl olur ?

belki dengeleyici bir sistem vardır öle saçma şeymi olurmuş ya şaşırdım çok
Öyle bişey koysa maliyeti far anahtarından pahalıya gelecek, amaç maliyet kısmak olduğu için akünün ömrünü düşünmeye gerek yok. Bu araçlar nasıl olsa servise gelip gidecek bol bol yedek parça kullacak. Ömürlük honda titan mı sandınız artık üreticiler servis bakımından çok para kazanıyor.

çünkü bunlar al birini vur ötekini motorları:D
sadece onlar değil ybr siydi apachesinide içine kat

bi sene daha para biriktir PCX al hem bi yaş daha büyümüş olursun hemde ailen artık karışmaz büyüdüğün için hemde PCX e kimse kötü demez rahat ol örnek 40000 km kayışı gidiyor km 10 krş yakıyor gibi gibi anlatmıyorum paranı biriktir PCX al seneye ehliyetinide al koruma ekipmanlarınıda seneye alıcağın zaman anlatırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar