HErkes BU Cocugu KONUSUYORRRR....

GATES'in yeni dahisi
Dünyanın en zeki cocugunu Bill Gates kaptı.298 IQ'suyla herkesi hayrete düsüren 12 yasındakı dahi , aylık 15.000 $ karsılıgında Mıcrosoft'ta calısmaya baslayacak.
Justin adlı dahi cocuk, 11 yasında 2 unıversıteden mezun olarak,adeta bır ımkansızı basardı.
Dunyanın en zengın adamı unvanlı Mıcrosoft'un sahıbı Bıll Gates'den muthıs basarı...298 IQ'suyla dunyanın en zekı cocugu olan 12 yasındakı Justın artık Mıcrosoft elemanı.Bırcok ıs adamının pesınden kostugu dahı cocuk aylık 15.000 $ maasla Mıcrosoft'ta calısmaya ıkna eden Gates'ın keyfıne dıyecek yok...
---2 YASINDA KEMAN CALIYORDU---
1993 yılında New York'ta dünyaya gelen Justın 2 yasında keman calmayı 1 yıl sonrada usta bır satranccı oldu,7 sıne bastıgında ılk okulu 9'unda Lıse'yı bıtırdı ve dunyanın en ıyı unıversıtelerınden bırı olan Stanford'a basladı.Ardından Rochester unıversıtesını bıtıren dahı cocuk o gunlerde tum dunyanın ılgı odagı olmustu.
---1800 Soruyu Dogru Yanıtladı---
İşte bu bılgının sonucu ve aıle ıcı yasanan problemler Justın'ı bunalıma sokmadı , klınıkte 3 ay tedavı goren Justın hala dunyanınen zekı cocugu olarak gosterılıyor.3 unlu profesor'un hazırladıgı 1800 soruluk bır sınavda %100 basarı elde eden Justın "cok zor donemler gecırdım.Bu benım daha da zekı olmamı sagladı.Cunku onceden bılmedıgım bır soru benı kızdırıyordu.Sımdı ıse sakın bır sekılde ogrenıyorum,Mıcrosoft'ta ıse baslamak heyecanlı olacak,bırcok projem hazır,bu yasta ıs hayatına atılmak benım ıcın onemlıydı" dedi.

kım bu cocugun yerınde olmak ıstemez ki
Kaynak : Takvim Gazetesi

bu çocuk hayatında misket oynamış mı peki? misket oynanmamış hayatta imrenilecek birşey olamaz :D 15000 dolar hariç :D

beni seçse 100.000$ dan aşşağısını kabul etmem.ayrıca bende hayatımda hiç misket oynamadım.belki 1 kere:)

aslında 15000 dolar az gerçekten, yılda ne kadar zam yapacak acaba? şimdi bu çocuktan aldığı güçle microsoft iyicene tekel olur, bir daha kimse bunun tekelini kıramaz. kötü olmuş. misket oynamanın yaşı yoktur. toprak zemin olsun yeter, ama o da kalmadı değil mi büyükşehirlerde.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Valla bence yazık çocuğa, asla hiç birşeyle yetinemezki. Çocuğumun böyle olmasını istemem, Allah korusun...

Bu çocuk 20 yaşına gelince ya intihar eder ya da psikopat olur. 12 yaşındaki bir çocuğa bu kadar büyük adam muamelesi yapmak kimlik sorunu yaratacaktır mutlaka ama Bill Gates ve çocuğun peşinde olan diğer patronlar. Çocuğun hayatını değüil kendi güçlerini düşüneceklerdir.

Maaş+SSK+yemek+servis yoksa olmaz baba...
Kaç üniversite bitirirse bitirsin... Olmaz...
Para elinin kiridir arkadaşlar, kir yıkanınca para harcayınca biter, gerçi bu veledin eli fazla kirlenmiş 7 sülalesi yıkasa yine bitmez...
Hem bakalım motor kullanmışmı hiç, zaten yaşı tutmuyor, motor kullanamadıktan sonra ne yapayım o kadar parayı...

Sonu hayırlı değil gibi bu çocuğun ama helal olsun bu yaşta 2 üniversite bitirmiş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neler oluyor hayatta??şaşmamak elde değil..ALLAH vergisi işte...

kendisine başarılarının devamını diliyorum..

motor almak konusunda yardım

meraba arkadaşlar ben
Model HJ 125 T
---------------------------------------
Boyutlar:1760x680x1175 mm
Lastik Ön:3.50-10
Lastik Arka:3.50-10
Akü: 12V-7AH
Çalıştırma:Elden ve Ayak Marşlı
Net Ağırlık:102 kg
Maksimum Hız:80 km/h

bi motor beğendim fiyatı 1.650ytl iyi mi
ilk defa motor alıcam tavsiyeniz yada önerebileceğiniz bişey varmı
km ne kadar yakar birde plaka trafik plaka alım satım ne kadaara maal olur bana
ortalama yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.......

Sadobey ve eyong sizlere katılıyorum ilerki yaşlarda kimlik çatışması yaşayacak

@motpa,
öncelikle hoşgeldin. önce bir kendini ilgili başlıkta tanıt istersen.
sonra sorunu ilgili bölümde kendi başına bir başlık olarak aç istersen.
üçücüsü, aslında ikinci adım bu, forumu bir gez, dünyalar kadar motor önerisi var. sayfalarca tartışılıyor başlangı motorları.
tekrar hoşgeldin :)

Motosikleti
Su Motoru
Allah vergisi kesinlikle ve dünyanın en ünlü hackerı olan elemanda daha 17 yaşında. Hapisten çıkınca Microsofta Windowsa rakip olacak bir program yazmayı planlıyormuş ama şu an için dijital saat kullanması bile yasak :) ...

kafasını orayı burayı hacklemeden kullansaymış. zeka kanıtlayacaksa en baştan aha ben sistem yazdım, hackleyin de görelim dersin. olur biter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar