Herkes Birbirini tanıyormu?

Arkadaşlar bu forumda herkes (yada büyük bir çoğunluk) birbirini tanıyormu bana mı öle geliyor. Öyle ise gezilerden falan tanışıyorsunuz sanırım dimi? Geliyorum geliyorum az kaldı. Ehliyeti de aldım. Eksiğim kalmadı. Sadece Ankarada motor tutkunu insanları ve havaların düzelmesini bekliyorum :)

Valla ben tanımasam da, herkes beni tanıyor, fuarda anladım :mrgreen: :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu forumda herkes (yada büyük bir çoğunluk) birbirini tanıyormu bana mı öle geliyor. Öyle ise gezilerden falan tanışıyorsunuz sanırım dimi? Geliyorum geliyorum az kaldı. Ehliyeti de aldım. Eksiğim kalmadı. Sadece Ankarada motor tutkunu insanları ve havaların düzelmesini bekliyorum :)

bu mevsimde sağanak yağış normal , aldırış etmeyelim :p yoksa temmuzu bekleriz :) ankaradakiler birbirini toplanma ve gezilerden tanıyor, pek güzel kaynaşıyoruz nazar değmesin :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
My NaMe İS by_MaViM :bounce: :cherry:

Herkesle Yada Büyük Bir Çoğunlukla Tanışman Dileği İle :cat: :)

Son düzenleme:

HRC

hoşgeldin ben kimseyi tanımıyorum, herkes birbirini tanımıyor yani, misal ben işte :) ama forum güzel kaynaşırsın zamanla ::friends:

Ben CİHAN'ı tanıyorum çünkü ziyaretime gelmişti :) Sonra birlikte Edirneye gittik. Meliss'de gelecekti ama geleceğini söylediği günden sonra kendisinden bir daha haber alınamadı :p :) Birde dishy var.Onuda hiç görmedim ama yan yana konuşmuş gibi olduk burada :p :)

zamanla tanıyosun yada tanımış kadar oluyosun arkadaşım aramıza hoş geldin umarım sende bizler gibi aradığını bulursun burada kazasız belasız sürüşler dilerim...::tutkuy::

seninde dediğin gibi forumda birbirini tanıyan çoğu insan gezilerden yada anlamlı sosyal amaçlı organizasyonlardan birbirini yüz yüze tanıma imkanı buluyo...2005 yılından beri çok güzel insanlarla tanışma imkanımız oldu bu site sayesinde...:cat:

Ben 'cube' filmindeki gibi kimsenin kimseyi tanımamasını tercih ederdim; İzleyenler hatirlar orada da birbirini tanimayan ancak herbirinin ayri ve özel bir meziyeti olan bir grup insan bir sabah bir 'küp'ün icinde buluyorlardi kendilerini ve birlikte hareket ederek ordan kurtulmaya calisiyorlardi..

Neler diyorum ben ya, çok mu fantezi oldu ne :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar