Herkes bi üstündekine yorum yapsınnn :):):)

iso kardeş açtıgın topiğin aslı hyosung fan clubten junior sakallı adlı 15-16 yaşlarındaki çok sevdiğimiz birine ait..sen bilirsin ama çocuktan alıntıdır diye yazda ayıp olmasın..tabi gene sen bilirsin...

abi doğrudur juniur da böyle bi konu açtı ve dikkatle takip etmiştim ve ordan aldım oda doğru yalnız bu oyun sakallı kardeşimin oyunu değil aynı oyun 2006 da oynanmış burda yani herkesin oynadığı bi oyun olduğu için böyle bi yazıya gerek duymadım saygılarımla cemal abi

abi doğrudur juniur da böyle bi konu açtı ve dikkatle takip etmiştim ve ordan aldım oda doğru yalnız bu oyun sakallı kardeşimin oyunu değil aynı oyun 2006 da oynanmış burda yani herkesin oynadığı bi oyun olduğu için böyle bi yazıya gerek duymadım saygılarımla cemal abi

ama sen bu oyunu 2006 tamı gördün yoksa bende görüptemi açtın :farao:

efendy iso kardeşim işi çok ciddiye alma be kardeşimm..sadece erhanı biraz kızdırıyoruz o kadar.seninde adın gibi efendi olduğundan hiç şüphemiz yok..hoşca kal

yukardaki bayan sürücü nasıl araç kullandıgını bilmiyorr:)
imzasına hem olumlu hem olumsuz yazmışşş:mrgreen:

üstteki moturunu dengede tutmak için arka tekere küçük çoçuk bisikletlerindeki gibi ek iki teker atmış:mrgreen:

üstteki motorun yan ayağı ve sehpasının ne işe yaradığını bilmiyormuş.... motosikletini her bir seferinde yavaşça yere yatırıp öyle park ediyormuş....:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet sehpasında yemek yiyormuşx üstteki :queen:

Üstteki atı ve motorcuyu öldürmeye çalışıyor Ata bol arpa yediriyor Motorcuyada bol bol gaz verip hızlı gitmesine sebep oluyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üsttekinin üstündeki öldürmeye çalışıo ama üstteki kızlarıda yollarıda hasta edip bırakıo... sonra bize hastalıklı yollar kızlar kalıo :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar