herifinbiri geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba herkese...

Ben bayağıdır buradayım ama kendimi tanıtma olayını atlamışım. Yeni farkettim gerçi bilmiyorum ne kadar alakalı herkes bu konuda yani kendini tanıtınca ne oluyor. :p

Ben herifinbiri ismime gerek yok sanırım pek popüler bir ismimde yok zaten.

İstanbulda oturuyorum. DOğma büyümede İstanbulluyum. Ve bundan gurur duyuyorum. Tam bir eski İstanbul kültürüyle yetişmiş bir gencim topluma ve Türkiyeye faydam olduğumu düşünüyorum ayrıca. Ne kadar fazyam var orasını bilmiyorum ama :)

Teknik ressamım ama mesleğimi icra etmiyorum. Bilişim sektöründeyim. Grafikerlik animasyon ve tasarım projeleri ile içli dışlıyım. Aynı zamanda amatör ressamım ve yarı profesyonel bir yazarım. Eğer herşey istediğim gibi giderse otuzlu yaşlarımda bir roman kitabı çıkartmayı düşünüyorum.

Arkadaşlığa ve dostluğa çok önem veriyorum ama hiç dostum yok :)

Asosyal biriyim ama dürtüldüğünde sosyalmanyak olma potansiyelimde mevcuttur.

Herkese selamlar... saygılar... ve sevgiler... (gönülden) :rendeer:

sevgili arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin tanıştığımıza çok memnun oldum

herifinbiri, aramıza hoşgeldin işte kendini tanıtmanın gereği budur sen kendini tanıtırsın insanlar seni ve azda olsa düşüncelerini öğrenir ve sıcak bir hoşgeldin diyerek tanışır ve böylece kaynaşmak için bir sebebimiz olur :p tekrar hoş geldin :rendeer:

Sağol teror...

kaynaşalım tabi ya. Zaten ne demişler 1 motorlunun nesi var 2 motorlunun sesi var :p :p :p

teror' Alıntı:
işte kendini tanıtmanın gereği budur sen kendini tanıtırsın insanlar seni ve azda olsa düşüncelerini öğrenir ve sıcak bir hoşgeldin diyerek tanışır

hoşgeldin :rendeer:

hoş geldin arkadaşım ben eski beylerbeyliyim sen neresindensin istanbulun belki tanır dedem

Ben şişli/nişantaşı 'lıyım

Dedem 19 Mayıs mah. Muhtarıydı Arslan YURT. :bounce:

Öyle işte :)

Teşekkürler bu arada ;

her hoşgeldine
her merhabaya da öpücükler
her nasılsınada bir harley davidson :p :p

hoş geldin kardeşim renkli bi rine benziyorsun en kısa zamanda tanışalım ok :king: :king: :king:

Hoş geldin hocam bu ara çok gelen oldu hiçbirine hoşgeldin diyemedim ama bak sanırım senle psikolojilerimiz yakın. Yollarda görüşürüz.

Çok istiyorum gelmeyi hatta çok çok istiyorum ama maddi açıdan imkansıza kaçıyor. Bir hayli borcum var şu sıralar. Yani oraya gelip sadece oturmak olmaz. :thumright:

arkadaşlar benden duymş gibi olmayın ama bu adam dünyada gördüğüm en büyük yalancıdır sadece bunu söylemek için siteye üye oldum bu bizim çok iyi arkadaşımızdı bi gün öldü öldü die hepimiz ağladık üzüldük ama o bizi dolandırmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar