Hergün Bakarım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaybe harika hocam helal olsun bu motorun seri üretimi türkiyeye gelsin mobillet pazarını sallar heeee:queen::queen::queen:

Su soğutmalı galiba müthiş bişey,tüm 103 ler böyle gözükse keşke.
Aha bu da geleneksel özümüzün Pejosu.:p

ben iki resmide neden koydun onuda anlamadım hocam da sanırım iki resmde herkezin gülmesi için internete konan resimler olarak algıladım. paylaştığın için teşşekkürler

ben iki resmide neden koydun onuda anlamadım hocam da sanırım iki resmde herkezin gülmesi için internete konan resimler olarak algıladım. paylaştığın için teşşekkürler

Demek istedim ki bunlar akraba cupla, sen açtım mobilette falan unuttun mu.:p:)

dostum onlar akraba değiller.çağımızda moped yani (motorlu bisiklet)dediğimiz aracın şuandaki yeni versiyonu cup modelidir.dünyada böyle biliniyor kişisel fikrim değildir kabul edersinki yani akraba değil güncel halidir. ben fazla bişi demiyorum beğeniyorsan ne güzel işte güle güle kullan

hayatımda en nefret ettiğim 2 motosiklet türlerinden 1.mobilet 2. cup

inşallah hocam ya burada var bir tane sabahın köründe sinek vızıltısı gibi geçiyo sürekli kovalıcam en sonunda :p

Şehirde iyi gider o sinek dediklerin,zor yetişiyorum o çançinçoncuplara, 2 kişi binmiş beni geçiyorlar:mrgreen: Ayvalık'ta ama tehlikeli kullanıyorlar.:farao:

Kardeş sen o videoya her gün bakmaya devam et. Sıkılınca yeni bir başlık aç. "Artık bakmıyorum" ya da "2 günde bir bakıyorum artık" gibisinden. Merakla bekliyoruz. Bizi merakta koyma.

bu 50,90,110,2010 model.helal olsun.1956-2010.efsane devam ediyor.:cat::cat::cat:

arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim. Satoyama sağolsun benim için buldu bir tane niğde den o olacak inşallah :) Allah Razı olsun...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim. Satoyama sağolsun benim için buldu bir tane niğde den o olacak inşallah :) Allah Razı olsun...

eyvallah kardeş, gider bakarsın beğenirsen alırız sana. madem okadar istiyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar