- Konu Yazar
Merak etmeyin ne kadar bunuda sormamam gereksede şimdiden söyliyim sorum 600cc ve ya 1000 cc ile falan başlamak değil sorum 250cc supersport bir motor ile başlamak...
Şimdiden dalga geçicekler evet en yakın zamanda ölmek istiyorum siz geçmeden dalganızı ben söyleyeyim.
Öncelikle 125cc bir racing istiyordum fakat onların fiyatına 2.el 250cc almak daha mantıklı bu yüzden 250 ye yöneldim zaten otoyolda sürmeyeceğim pek belki öğrendikten sonra yani 4-5 ay sonra çıkmaya başlarım onun dışında zaten ben normalde evden uzaklaşmayı sevmeyen bir tipim ama şunu söyliyeyim pratik bir zekaya sahibim çabuk kapıyorum zor unutuyorum sevdiğim bir şeyse hiç unutmuyorum(amma övmüşüm burada kendimi
) o yüzden sürebileceğime güveniyorum zaten aradığım model biraz hantal olsun istiyorum hani gazı azcık açtımı uçan bir model değil mesela r25 şuan hiç düşünmüyorum daha çok hantal bir motor benim için daha iyi olucak öncelikli supersport istiyorum %95 supersport bir model alıcam her neyse benim tek sorum şu a1 ile ben bu motoru alıcam biliyorum yasak ama bahçeşehirde oturan varsa bilir buradaki tüm gençler (18 yaş altı) araba sürerken polisle selamlaşıyor ben de sürüyorum hatta bir keresinde yakalandığımda yavaş sür diyip gülüp gönderdiler yani pek sıkıntı yok bu yüzden 250cc lik bir motor ile pek sorum yaşayacağımı düşünmüyorum zaten 1 ve 2. Aşama eğitimler alacağım sizce bunları yaparsam çok sorun yaşarmıyım ? 1 kere yakalansak pek sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ama zaten yakalanmam zor bahçeşehirde ben baktığımda motorlara 125cc lere yoğunlaştığımdan aklımda pek bir fikir yok siz bana ne önerirsiniz 250 cc racing motor olarak ? Bu arada şunlarıda belirtiyim :
Yaş 16
Boy 1.75-1.80 arası
Kilo 65 civarı
Rica ediyorum düzgünce uyarmayacaksanız uzak durun lütfen şu an baya bir kararlıyım ne kadar toprak razgatlıoğlu çok eğitimli olsada oda 13 yaşında 600cc kullanıp ölmeyen biri ben 16 da 250 kullanırsam bence ölmem
sonuçta oda insan bende insanım
Şimdiden dalga geçicekler evet en yakın zamanda ölmek istiyorum siz geçmeden dalganızı ben söyleyeyim.
Öncelikle 125cc bir racing istiyordum fakat onların fiyatına 2.el 250cc almak daha mantıklı bu yüzden 250 ye yöneldim zaten otoyolda sürmeyeceğim pek belki öğrendikten sonra yani 4-5 ay sonra çıkmaya başlarım onun dışında zaten ben normalde evden uzaklaşmayı sevmeyen bir tipim ama şunu söyliyeyim pratik bir zekaya sahibim çabuk kapıyorum zor unutuyorum sevdiğim bir şeyse hiç unutmuyorum(amma övmüşüm burada kendimi
Yaş 16
Boy 1.75-1.80 arası
Kilo 65 civarı
Rica ediyorum düzgünce uyarmayacaksanız uzak durun lütfen şu an baya bir kararlıyım ne kadar toprak razgatlıoğlu çok eğitimli olsada oda 13 yaşında 600cc kullanıp ölmeyen biri ben 16 da 250 kullanırsam bence ölmem