arkası saglam olan varsa ayarlasın bir köşe ,yazsında görelim yazamıyorsada eger elestırmeyı bıraksın...
Acaip olmuş...
Çok acaip olmuş...
coq biraderim taaa oradan meseleleri bu kadar net görürken, burada işin içindeki insanların hipermetropu amma ilerlemiş.
5 yıldan beri bir motosiklet sürücüsünün kabaca 250 yazısı Hürriyet gibi ulusal bir gazetede yayınlanıyorsa bunun ne cinsiyeti ile ne de bağlantıları ile bir alakası olabilir. 3-5 ay yayınlanır, sonra bir kenara konulur. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.
Eleştiren, anlamayan, sevmeyen olacaktır. Bu çok doğal. Ancak şöyle bir gerçek te var, seven-sevmeyen, anlayan-anlamayan herkes hala onu okuyor. Bu da bir başarıdır aslında...
illaki fanatik mi olmak zorundasınız...en uc noktada...ben nefret etmiyorum...sadece beğenmiyorum...ama siz dibine kadar sonuna kadar fanatiğisiniz...:farao:
resimde sitemizin amblemi mi var banamı öyle geldi![]()
![]()
Biraz daha soluna bakarsan, çıkarılacak çok malzeme var...
Ancak kendini ifade edişinde büyük sorunlar var.
Çünkü aslında eleştirdiği şey AŞB değil. AŞB'yi okuyan-seven herkes. Eğer kimse okumasaydı, kimse sevmeseydi AŞB bugünkü yerinde olamazdı. Metehan AŞB'nin bu kadar ilgi çekmesine, insanların da bundan hoşnut olmasını istemiyor. İndirin onu aşağıya başka birisi gelsin diyor.
Evet arkadaslar,
az once aldigim habere gore Ayşe Şule Bilgiç’in Memorial hastanesinde bir kizi dunyaya geldi.
Bebek ve annenin saglik durumu iyi.
Kiraç ve ASB çiftini tebrik eder, kizlarina uzun omurler dilerim.:rendeer:
[NOT]Sayin yonetim.
Bu haberi konu olarak açacaktim ama etiket iznim yokmus.
Neler oluyor yahu?[/NOT]