her yaşta motor sevgisi :)

kuzenimin çocuğunu motorcu yapacağım arkadaşlar. yavaş yavaş alıştırıyorum :) her yaşta motor sevgisi vardır. yaşlı, genç, çocuk, bay, bayan... motoru seven herkesi çok seviyorum. :) sizce nasıl olmuş ...?
büyüyünce ona motorunu ben alıcam :cherry:

çocuğu arkadan tutuyoruz kamufile olduk yani tutarken. kendi başına binmiş gibi oldu :mrgreen:

senin çocuğun mu allah bağışlasın motor güzel bir olay keşke benim babamda böyle motor delisi olsa benimki ayda yılda iner 1 - 2 km sürer işte o kadar

tanıdıgım en genç motor şöförü... :)

bence cok guzel bir ikili olmuslar

bu arada bebegi arkadan tutan arkadası gırmek mumkun degil ya cok ii bir iş cıkarmışsınız :)

kuzenimin çocuğunu motorcu yapacağım arkadaşlar. demişim yukarıyı okursan iyi olur arkadaşım.:) kuzenimin çocuğu. sağol

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yirim onu yirim, ufaklık tam sevilecek yaşta maşallah. Allah analı babalı büyütsün Ver damardan motor sevgisini geleceğin motorcusuna. :)

nerde onun korumaları:queen: niye kaskı çıkarmış:queen: çoook tatlı yaf

ylmzzz' Alıntı:
kuzenimin çocuğunu motorcu yapacağım arkadaşlar. demişim yukarıyı okursan iyi olur arkadaşım.:) kuzenimin çocuğu. sağol

bende ilk başta çocuktan gözümü alamadım ikinci kez okuyunca kuzen çocuğu oldugunu farkettim.. cokta dikkatsizlik değil, bebek cok dikkat cekici :)

JR511' Alıntı:
bende ilk başta çocuktan gözümü alamadım ikinci kez okuyunca kuzen çocuğu oldugunu farkettim.. cokta dikkatsizlik değil, bebek cok dikkat cekici :)

Allah nazardan saklasın. gerçekten çok tatlı. :)

Öyle motorcu olunmaz!!!

Böyle motorcu olunur.
image002.jpg

image004.jpg

bunlar yürüyor mert. bizim ufaklık yerlerde sürünüyor daha :queen:
image004.jpg

danger0' Alıntı:
Sizinkide bi ilk olsun o zaman, Yürümeden motora binmeyi öğrendi dersiniz sonra.:mrgreen:

yürümeden takla atan ilk çocuk zaten. ilklere imza atıyor ama değişik dallarda :p

bendede var arkadaşlar birtane terminatör akülü motorla başladı bakalım şimdilik ilerde ne olur bilmem ama kanda var tabiiii

BRAVO Ayakta alkışşşş ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar