- Konu Yazar
30 bin tllik bütçe ile başlayan motosiklet sevdama ktm rc 390 ile başlamak istedim 2 bin ehliyet ruhsat plaka vb ayırıcaktım 3 bin ekipmana kalan 5 bini takozu ve bizim kömürlüğe demir kapılı bir garaj girişi yapmaya yani güvenliğine harcıycaktım tam 30 bin oluyordu o kadar iyi ayarladım ki herşeyimi böyle tam kuruşu kuruşuna denk geliyordu ailemle anlaştım kardeşlerimden para dilendim ve şuan yıkılmış durumdayım 20 binden hesapladığım motor şuan 26 bin daha asıl zam gelmemesine ramen böyle dolar hala yükselişte 30 bini görücek gibi onun dışında ktm rc 250 var absli oda 25 bini görücek gibi eee ben ne yapıcam 125 cc motosiklete öldürseniz 5 kuruş vermem hem güvensiz hem yavaş tek istediğim güzel görünen absli bir motosikletti pulsar pulsar pulsar diyiceksiniz hayatımda gördüğüm en tipsiz motor kimse birbirini kandırmasın kimse motorsikletinin kötü gözükmesini istemez yavaş olmasını istemez çok yakmasını istemez ki bu şartlar altında kimsenin istediği olmayacak tarih boyunca ilk defa riyal türk lirasından daha değerli ve devlet büyüklerimiz hiçbir şey yapmıyor lütfen biri bana gelecek için umutlu bakabiliceğimiz birşey söyliyebilir mi absli 250 cc ve üstü az yakan tipi tatlı olan racing bi motosiklet önerir misiniz 20 binin altına ? kalmadı ki hepsi uçtu gidiyor geçen sene benim gibi hayal kuran insanlar burada mı geçen sene aynı sorunlarla karşılaştınız mı acaba merak ediyorum evren sadece beni mi sevmiyor ilkokulldan beri ailemin başını ağrıttığım zorla para dilendiğim motosiklet sevdam ben üniversite yollarını göremeden bitiyor akbil kaç kuruş kesin oda zamlanır şimdi
özet: büyük hayalleri olan minik çocuğun ağlayışları :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
benimle birlikte ağlamak isterseniz diye bırakıyorum şuraya www.youtube.com/watch?v=GzKFEx-wsJo
özet: büyük hayalleri olan minik çocuğun ağlayışları :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
benimle birlikte ağlamak isterseniz diye bırakıyorum şuraya www.youtube.com/watch?v=GzKFEx-wsJo