Her Motorcu Bir Kahramandır! (Video)

Herkese selam dostlar bizim sitemizde yani bu sitede bulunan bir yazıyı,video'ya döktüm vlog çektim
sizlerinde izlemesini isterim bunu video'ya çekme sebebim o yazıyı okurken gururlanmam,duygulanmam sizlerinde bu kardeşinize desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum iyi seyirler dilerim MOTOSİKLET.NET(Video'da yazıyı bu siteden aldığımı belirttim )

https://www.youtube.com/watch?v=4oWxZ1lQbzM

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

O kadar kişi bakıyor kimse yorum yapmıyor dostlarım,abilerim,kardeşlerim desteğinize ihtiyacım var..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her türlü emeğe saygı. Yazı çok saçmaydı ama yahu. :)

Videoyu açmadan önce çok heveslendim bu yazıyı seyir halinde iken yazıda geçen örnekleri canlı canlı seyrederken bir yandan da yazıyı okuyorsunuz zannettim
Bunu bekliyoruz efendim :)
Elinize yüreğinize sağlık

Her türlü emeğe saygı. Yazı çok saçmaydı ama yahu. :)

yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Videoyu açmadan önce çok heveslendim bu yazıyı seyir halinde iken yazıda geçen örnekleri canlı canlı seyrederken bir yandan da yazıyı okuyorsunuz zannettim
Bunu bekliyoruz efendim :)
Elinize yüreğinize sağlık

çok teşekkür ederim düşünceniz için :) umarım öyle videolar çekmek nasip olur :) güzel fikir verdiniz şuanda bana :) sağolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

Akşam için izlemeyen kalmasın diye yazıyorum Güncel.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Desteklerinizi bekliyorum MOTOSİKLET.NET!

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

İzlemeyen kalmasın motosiklet.net!

İzlemeyen kalmasın arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

Haftasonu GÜncel. iyi hafta sonları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar