Karikatür güzel
Türk ordusunun en büyük silahı; askerlik görevinin manevi değerdir.
Askerliğimi yapmış biri olarak ben böyle düşünmüyorum. Benim tek gördüğüm ib.elik puş.luk idi askerde iken. ~50 komutandan 1~2 tanesi ükleyi düşünerek hareket ediyordu. Askerleri hiç saymıyorum. Özellikle maneviyatsızlık gördüm ben. Zaten inanmam öyle şeylere.
Askerliğin vatan borcu olduğuna da inanmıyorum. Hep bizi düdüklediler bunca sene. Yok asker doğarmışız, yok şehitler ölmezmiş. Bak şehitler takır takır ölüyor. Hepsi toprağın altında(Allah rahmet eylesin hepsine). Kimler ölmüyor bir kafayı kaldırıp bakmak lazım. Bu ülkede krallar gibi yaşayanlar şehitler mi, şehit yakınları mı, yoksa "başkaları" mı?
Valla param olsa gözümü kırpmadan öderim, yapmam askerliğimi. Yalan dolan bunlar hep, halkını düşünenler böyle askerlik yaptırmazlar, keklik gibi avlanmasına izin vermezler, en azından ~25 yıldır bişeyler yapmaya gayret ederlerdi.
Anlayacağınız yalan dolan bunlar hep. Ölen ölüyor arkadaş, kimsenin umrunda mı sanıyorsunuz. Anca uğurlarken arabalara binişip korna çal, şehit haberi geldimi namazda toplan 2 slogan at... Ama sakın sorgulama... Bıçak kemiğe dayansın felan filan...:farao: