Her eve lazım :P:P

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafandaki filler seninlede çiftleşirse şaşmam..:mrgreen:

Paylaşım için sağolun. İyi vakit geçirmişsiniz. Smir abi atlayışlarıda ya Fotoğraflasaydınız yada kameraya alsaydınız keşke...

Forumdan Uzaklaştırıldı
lem o ne anlar elin rus tarzanı işte hoppidik hoppidik o daldan bu dala zıplayarak yasıyo sonunda motoruda işe alet etti yazık çin çon motorcağız ellerinde perperişan oldu içine ettiler güzelim monerocan'ın motor yakında kızgın boğa gibi bunlara saldırıp ezerse şaşma..:queen:

onlar dinler beni bana bişey yapmazlar :p , kerem abileride kırmaz onlardı dimi bir seferliğine :cherry:

olm senin hayvan sevgini filme çekip national georaphic channel kanalına verecem..:cat:

Son düzenleme:
Paylaşım için sağolun. İyi vakit geçirmişsiniz. Smir abi atlayışlarıda ya Fotoğraflasaydınız yada kameraya alsaydınız keşke...
saolsun darjeling telefonu sarjda unutmuştu , ama birazdan kendisi gelir anlatır :queen:
lem o ne anlar elin rus tarzanı işte hoppidik hoppidik o daldan bu dala zıplayarak yasıyo sonunda motoruda işe alet etti yazık çin çon motorcağız ellerinde perperişan oldu içine ettiler güzelim monerocan'ın motor yakında kızgın boğa gibi bunlara saldırıp ezerse şaşma..:queen:

bi çin malını yarım metreden fazla ucuracak kadar anlıyom işte :p

olm senin hayvan sevgini filme çekip national georaphic channel kanalına verecem..:cat:
senide tüylerini yolup FashionTV'ye çıkarmak lazım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
emme ben tüysüzüm..:mrgreen:

onur, sinan'ın bitane fotokospisini istiyom senden en kısa sürede :p:p:p:p:p:p

abi fotokopiyi napcan , ben arama bi karbon kağıdı koyar aynısından kopyalarım bi tane :p aslını gönderirim sana :)

bu arada hikayesi gecen günden bi foto geçti elime ,buyurun :p (kask yok biliyorum ama hemen kaldırıp indirmiştim zaten :p)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar