Her Başlangıcın Bir Sonu Vardır..

Sessizce ortadan kaybolmak yerine böyle bağıra çağıra ilan etmeyi daha uygun gördüm. Uzun süredir aranızdayım.İyisiyle kötüsüyle neredeyse 1 yıldan fazla süreyi hep birlikte geçirdik.Sevdik, Üzüldük, Tartıştık hatta hatta kavga bile ettik.Düşman gibi degil.Bir dost Bir aile gibi.. Ama her zaman bir ortak noktamız vardı. MOTOSIKLET TUTKUSU.Bu tutku herşeye rağmen bizi bir aradı tuttu.. Bugüne kadar..

Aranızan Ayrılıyorum.. İşlerimin yoğunluğundan ve hayatıma dair aldığım çok önemli kararlardan dolayı artık internette pek fazla vakit harcayamayacağım.Ayrılmamı tamamiyle iş yogunluguna baglamak biraz polyannacılık olur tabiki.Beni tanıyanlar bilir. Çok sert bir tavrım olsada hayata karşı hep Duygusalımdır. Site içerisinde - site dışarısında gerçekleşen olaylarlar da beni bu kararı almaya itti.

Kalıp kalmamak arasında çok bocaladım ama artık kesin kararımı verdim.Önceliklerimi belirledim ve hayatımda bazı şeyleri değiştirmem gerekli.(Arkadaşlıklarımı, İşimi, Yaşantımı, Bilgi düzeyimi vb) Motosiklet.net benim icin cok harika dostluklara - şanslara - imkanlara yol actı. Ama bunun yanında getirileri oldugu gibi götürüleride olmaya başladı ve ben bunu daha fazla hissetmek yerine MOTOSIKLET.NET i Hatırlayabileceğim En Saf-En Temiz-En Güzel şekilde hatırlamak istiyorum.'' GÖZ GÖRMEYİNCE GÖNÜL KATLANIR'' (Biraz sifreli konusuyor olabilirim farkındayım) Bu gidiş hepinizi gözden cıkardıgım anlamına gelmiyor.Aşşağıda Telefon Numaralarım ve Benimle İrtibat kurabileceginiz diğer iletişim yollarını yazacağım.İsteyen istediği zaman benimle iletişim kurabilir.

Hepinize Sağlıklı Huzurlu Motosikletli Bir yaşam diliyorum.Hoşçakalın. :king:

GSM: 0543 327 15 23
Email: [email protected]

güle güle arkadaşım yolun açık kılıcın keskin olsun.
kendine iyi bak.
siteye neşe katan arkadaşlardan biriydin hoşçakal.

Keşke gitmesen diycem, ama kesin karar vermemiş olsan bu yazıyı okuyor olmazdık heralde. Umarım verdiğin kararlar yaşamını olumlu yönde etkiler. Hoşçakal :king:

Motosikleti
Su Motoru
Ateş kardeş biz buradayız. Zamanı gelincede aynı sanal ortamda tekrar olacağız sen bu zamanı zaten biliyorsun. Kendi iyiliğin için ne gerekiyorsa onu yap. Bu arada unutma ki gittiğine sevinenler kaldığıma üzülecekler :). Bu bir son değil, yeni bir başlandıç ...

Süper Moderatör (BBRR)
ateş çıktığın yolda yolun açık olsun :rendeer:
muhakkak geçerli sebeplerin vardır.daha öncede dediğim gibi hiç birimiz buralarda kalıcı deiliz hepimiz sırayla çekip gidecez çeşitli sebeplerimiz olacak bu gün sıra sende git ama bizleri unutma arada gel bak bi :king:

ateş dostum bak aranızdan ayrılıyorum diyip sakın baska forumlara gitme sakın gormıyelım cook ayıp edersın yanı....
:silent: :silent: :p :p :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Koca adamsın, verdiğin karar doğrudur kendin için. Hayırlı uğurlu olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ates kardes kendın ıcın dogru kararları vermıssındır.kendıne ıyı bak.hepten kopma sıteden.arada ugra.antalyaya gelınce senlede tanısma fırsatımız olur ısallah.yolun acık olsun dostum. :rendeer:

Aramızdan ayrılman üzücü ama sende kendi yönünden haklısın. HoşÇAKAL. :pale:

kendine iyi bak biz buralardayız arada bir girde yuzunu gorelim hadi gülegüle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar