Kardesim o kız tarih oldu deymezmis
Birde ozamanlar ne salakmisimki hasa allaha isyan edercesine yazmisim tövbe estagfirullah. Allah dogru yoldan ayirmasin düsmez kalkmaz bir allah !
Bizleri sasirtmasin seytanin kandirmasina izin vermesin.
aynen daha şimdiden tercihler yapmaya zorluyor. kendi dayalı döşeli evim varken başka yerden ev istiyor ailesine yakın olmak istiyor.
Kardeşim intihar düşüncenin yanlış olduğunu ve Allaha isyan ettiğini anlamana ve Tevbe etmene sevindim insan ne kadar zayıf olsada Allah'ın yardımıyla ancak güçlü olduğunu anlar La havle vela kuvvete illa billah. Kız konusuna gelince atalarımız davul dengi dengine çalar demiş sende dengine göre senin düşüncene göre bir eş bul ona iyi motor sürdüğünü dikkatli olduğunu tecrübeli olduğunu hissettir anlat . ama racing motorla 250 giderken 2 tır arasından bir geçtim asfalt ağladı bariyerler halay çekti bu durumda insanlar endişelenir. Demem oki sakin giden bir motor kullanman çevrendeki insanları üzmemek için zevkinden biraz ödün vermen en iyisi bu ve en güzel yöntemide şudur : görünüşe aldanma motor çok güçsüz 90 ı geçmiyor yav bende kıyıdan köşeden sakin sakin gidiyorum demen.Ben babamı böyle ikna etmişdim yoksa ilk gün motoru parçalıcaktı![]()