Hepsiburada

Arkadaşlar bu siteden aldığım laptop tusları basmayınca geri yolladım iadesini istedim (8iş günü içerisinde) iki aydır ne cevap alabiliyorum ne muhatap biri var karsında sizlere onerim önemli ürünlerinizi gidin herhangi bir magazadan alın elimde fatura kargo fişi kalakaldım tuketici haklarına gittim eylüle gün verdiler. Aman derim bu siteden alış veriş yapmayın.:pr::pr::pr::pr:

F54

ben zaten peşin alış veriş severim al gülüm ver gülüm yoksa hayatta almam daha internetten bi iğne almış insan değilim ne olur ne olmaz

bende kısa bir süre önce ses sistemi aldım 700 küsur lira herhangi bir sorun yaşamadım fakat hiç iade etmek nasip olmadı normal alışverişlerde iyiler fakat iade gibi şeylerde sorun çıkarabiliyorlar demekki.umarım en kısa zamanda sorunu çözersiniz.

çözülmüyor mayıs 7 den beri ugrasıyorum tuketici hakları na gittim eylülde gel dedi avukata gittim masraf cıkar diye bıraktık sonunda bugun aradım dedim ürünü bana geri yollayın bakalım gelecekmi.

Bu arada ismi geçmişken HB'nin facebook sayfası bugün hacklenmiş :)
https://www.facebook.com/Hepsiburada

valla süper bence magdurlar olarak bunların merkezinde gidelim eylem filan yapalım. internette malum şikayet sitesinde 12000 kişi şikayet bulunuyor çözülmemiş 6000 kusur şikayet bunun yüzde onu gelse 600 kışı oluruz gidip merkeze sesimizi duyuralım gelen olurmu acaba

belki de biraz şans kısmet işi...bence netten birşey alırken iki kere düşünmek lazım...hadi mağazalar zinciri olan bi elektronik marketin sitesinden almak neyse de,böyle elle tutulmayan sanal bi yerden bişey almak bana biraz sakat gibi geliyo...

Arkadaşlar bu siteden aldığım laptop tusları basmayınca geri yolladım iadesini istedim (8iş günü içerisinde) iki aydır ne cevap alabiliyorum ne muhatap biri var karsında sizlere onerim önemli ürünlerinizi gidin herhangi bir magazadan alın elimde fatura kargo fişi kalakaldım tuketici haklarına gittim eylüle gün verdiler. Aman derim bu siteden alış veriş yapmayın.:pr::pr::pr::pr:

bahsettıgınız sıteden Nokia E72 white edition aldım bılıosunuz kı cep telefonunda ıade olmuyor ama kullandıkdan sonra yazılımsal hataları benı sıntı ettı ve gonderdım urunun ıadesı kabul edıldı.
Belkı sızınde urununuz kabul edılmıstır maxımum ıs gunu 30 gundur
2ay cok asırı bır gun bence sız hepsiburada.com uyelıgınıze gırınız ıadesı kabul edıldıyse
orda sıze ıkı secenek sunulacakdır
1 urun tutarını xxx tl yı kartınıza ıademı edelım
2 urun tutarını xxx tl yı dıger alısverıslerınızdemı kullanmak mı ıstersınız dıye

bence sen hesabını bı kontrol et.

Her ne kadar ticari kaygılarla hareket ettiklerini düşünsem de şikayetvar.com gibi siteler üzerinden bu durumu dile getirmekte fayda var. Bu sayede en azından "işlem çözüldü" demek için bile bulamamaktan şikayet ettiğiniz muhattabı bulma imkanınız olur. Tamamen derman olmasa da merhem olur :)

bahsettıgınız sıteden Nokia E72 white edition aldım bılıosunuz kı cep telefonunda ıade olmuyor ama kullandıkdan sonra yazılımsal hataları benı sıntı ettı ve gonderdım urunun ıadesı kabul edıldı.
Belkı sızınde urununuz kabul edılmıstır maxımum ıs gunu 30 gundur
2ay cok asırı bır gun bence sız hepsiburada.com uyelıgınıze gırınız ıadesı kabul edıldıyse
orda sıze ıkı secenek sunulacakdır
1 urun tutarını xxx tl yı kartınıza ıademı edelım
2 urun tutarını xxx tl yı dıger alısverıslerınızdemı kullanmak mı ıstersınız dıye

bence sen hesabını bı kontrol et.

sekizkere aradım her hafta kavga ediyoruz kayıt sırası bekliyor size bilgi vericez diyorlar ne mesaj geliyor ne mail anlamış değliim 30 iş gününü coktan gectim. Hepsiburadan hesapıma da bakıyorum orada şikayetimle ilgili bir cevap yok. şikayetim.com da yazdım artık ürünü alıp kendim servisine götüreceğim bıktım muhatap alınmamaktan :pr::pr:

sekizkere aradım her hafta kavga ediyoruz kayıt sırası bekliyor size bilgi vericez diyorlar ne mesaj geliyor ne mail anlamış değliim 30 iş gününü coktan gectim. Hepsiburadan hesapıma da bakıyorum orada şikayetimle ilgili bir cevap yok. şikayetim.com da yazdım artık ürünü alıp kendim servisine götüreceğim bıktım muhatap alınmamaktan :pr::pr:

tuketıcı haklarına basvur bence

hepsiburadadan 4 yıldanberi alışveriş yaparım hiç bir sorun yaşamadım.... ama yaşayanları duymuştum... allah ın sevgili kuluymuşum....

tuketici haklarına gittim eylül ün 12sine gün verdiler gülüyorum ağlanacak halimize

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıllardır alışveriş yapıp hiç sorun yaşamadım. Hatta sadece beğenmedim deyip iade ettiğim bir şey bile olmuştu, hiç de sorun çıkarmadılar. Sorun yaşayanları duymuştum ama genelde sorun ürünün geç gelmesi oluyor. Sorunlu bir ürün iadesi için bu kadar sorun çıkarmaları ilginç.

Öncelikle geçmiş olsun.Bu işlerde en garanti yol tüketici haklarına başvurmaktır,ki zaten başvurmuşsunuz.Onlar bir şekilde hallediyorlar:wiinkk:Keşke bir gazeteci tanıdığınız olsaydı.Bu tip büyük şirketler isimlerinin basında kötü geçmesinden feci şekilde tırsarlar.Hatta başlarına gelebilecek en kötü şey diyebilirin.Telefonda,gazeteci arkadaşlarım var olayı basına taşıyacağım deseniz hemen ilgilenirler ama o da yalana giriyor işte:cherry:Bak akıl vermedim ha,dediğimi yap,yaptığımı yapma:cherry::cherry::mrgreen:

Valla avukat vardı tanıdık ona danıştık oda uzun sürecek dedi vazgectim alırım ürünü geri giderim garanti belgesi ile yaptırırım ben baştan ürün değişimi için basvurdum, hemen gönderdiğim için iade cevridik ama sonucta daha hiç bir sonuca ulaşmadım.Ayrıca hepsiburadadan cok ürün aldım bende ilk defa sorun yasıyorum ama artık sıkıldım ugrasmaktan bir cevap almamaktan bu kadarmı kötü olur müşteri hizmetleri biraz araştırınca büyük ürünlerde bir iade olduğunda sorun yasayan insanların ne kadar fazla olduğunu sizde görebilirisiniz. Ürün geri gelmesini bekliyorum su anda Best fm in şikayet bölümüne yazdım ondanda bir cevap gelmedi daha artık önüme geleni uyarıyorum aman siz olun büyük bir sey almayın fiyata kanmayaın bir sıkıntı olduğunda baş başa kalıyorsunuz hatta size bir müşteri temsilcisinle konusmanın bir bölümünü yazayım gülün biraz

Mt - Size mail atacağız bilgi verceiğiz.
Ben - sizden mail cevap gelmesi için yağmur duası gibi dua edeceğim.
Mt - İyi olur
Ben - Tapi delirdim ne diyorsun sen diye girdim ama nafile yani.:pr:

bana da yanlış ürün göndermişler, iade ettim 2 aydır hala gelişme yok. TElefon ediyorum işlemler sürüyor diyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar