Hepinizi Tebrik Ediyorum...

teşekkür ederim hepinizin desteği için,bir dahaki sefere (ki inşallah bir dahaki seferim olmaz,Allah bütün motosiklet kullanıcılarını korusun) alıcam plakasını vericem foruma =)) Ben gidip motoru bi tamire göstereyim ne kadar hasarı var acaba..

çok geçmiş olsun dostum allah beterindne saklasın.Ayrıca istanbulda motor kullanmak ayrı bir meziyet.Eger istanbulda olsaydım hala düşünüyo olurdum motor alıp almamayı açıkcası(gerçi hayatım boyunca okumadıgım kadar olüm ve kaza haberini yaklaşık 4 gün içinde tüketince Acaba büyük motor almasammı diye düşünmeyede başlamadım desem yalan olur :S )

arkadasım sakın kafana takma o cekıcek onun cezasını ya buda ya obur tarafta....bu topic amacını astı ama ha.....:mrgreen: keske tuttursaydın abzıları yalan atıo bole durumlarda ...

Yanina yaklasip kaski cikarmadan okkali bir kafa gecirseydin hatira olarak ona.Cok gecmis olsun

Geçmiş Olsun KARDES
Zaten bu motorcuları tınlamamaları benı fitil edıyor bıde suclu uste cıkmaaya calısıorr tam sopalık vallahaa ama işte nedicen böylelerinee :cyclopsan

Geçmiş olsun arkadaş:cat:
Trafik kanunu ve işlemleri çok standarttır. adamın avukat olması bir şeyi değiştirmezdi. Keşke zabıt tutturaydın. Her neyse, cana gelmesin:cat:

çok geçmiş olsun.keşke bi derneğimiz olsada arkamızda dursa ne güzel olur

"Avukat olmuşsun ama adam olamamışsın" diye yapıştırıverseydin keşke...Mahluka bak ya...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun,canına zarar geleceğine motoruna zarar gelmiş sıkma canını....

vallahi ben senin yerinde olsam zabıt mabıt demezdim ama ben avukatım diyince cevabım farklı olurdu. böyle atarlı konuşmalarda pek kendimi tutamıyorumda :) :p:mrgreen:

şaka maka bi yana vallahi allah korumuş. 2 zibidi yüzünden mototr aşkından vazgeçme. geçersende al bi hammer geç motorcuların önüne kim zarar vermeye kalkarsa ez geç :)

cruiser konusuda doğru düşünmüşsün. cruiser daha ustrublu ve daha agır orta seritten gidersin kolay kolay da bişey olmas.

hehe,bide adama,abi sinyali arabaya süs diye mi koymuşlar dedim, "mikropluk yapma" diyo :D

Nereden biliyorsun avukat olduğunu, sende ben de hakimim kararı ben veririm deseydin :mrgreen:
Neyse, geçmiş olsun...

Geçmiş olsun arkadaşım... Bazen böyleleri denk geliyor, bazen de bana olduğu gibi anlayışlı, bilinçli insanlar denk geliyor. 8/8 kusurlu olduğun halde "trafiği çok tıkadık, benim hasarım da altı üsti birkaç çizik. trafik çağırmaya değmez" diyenler de var. Unutmayalım bunu... Bizde de onlarda da beş parmağın beşi bir değil yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar