Hepinizi çok özleyen benden ; hoşgeldin hoşbulduk naber nasılsın buluşması 25.09.2009

buluşma topiğine

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::hosgeldi Ati :mrgreen: Emre çalışıyor biz gelemeyeceğiz :pale: Bir dhaki sefere kısmetse :)

hosgeldin..:rendeer:

teşekkur ederım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 PM ----------

aha bi topaç gördüm sanki...
evet evet bi topaç gördüm...

evet canım gördün bende senı gördüm sankim :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------

::hosgeldi Ati :mrgreen: Emre çalışıyor biz gelemeyeceğiz :pale: Bir dhaki sefere kısmetse :)

hosbulduk canım naber nasılsınız özledım valla hepınızı emre ye cok selam en kısa zamanda gorusmek uzere:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------

hoşgeldin seni tanımıyorum :) ama namın sitede kol geziyoo

tesekkur ederım hosbulduk. bırgun bı bulusmada tanısırız ınsallah :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------

Kayıp motorcu Atilla hoşgeldin...

Seni bu başlıkta kulaklarını çınlatmıştık..Bakınız...http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/65195-kayip-motorcular.html

saol dostum hosbulduk nasılsın:cat: bakım bı

neredeydın nerden gelıyorsun bılmıyorum ama hoş geldın:) yeni tanışmış olacağız kısmet olursa cuma ordayım

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ati'cüğüm seninle en son, Azrail'i bile peşinde yormuş azgın rider Emin Arıkoğlu'nu ESKER'e gönderirkenki buluşmada karşılaşmıştım. Daha sonraları ne haltlar yedin bilmem ama ben uzunca bir süre yoktum.

Özlettin kendini yiğidim, Cuma günü ben de oradayım. Görüşmek üzere...

sen nerdesin tamer??okadar ıyı bayramlar dıyom sana duymuyon??:pale:

neredeydın nerden gelıyorsun bılmıyorum ama hoş geldın:) yeni tanışmış olacağız kısmet olursa cuma ordayım

hosbulduk baya bı uzaklardaydım yaklasık 8 ayı gıbı bı suredır yoktum ınsallah beklerım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 PM ----------

Ati'cüğüm seninle en son, Azrail'i bile peşinde yormuş azgın rider Emin Arıkoğlu'nu ESKER'e gönderirkenki buluşmada karşılaşmıştım. Daha sonraları ne haltlar yedin bilmem ama ben uzunca bir süre yoktum.

Özlettin kendini yiğidim, Cuma günü ben de oradayım. Görüşmek üzere...

gel yıgıdım aslanım en son o bulusmadan kısa bır sure sonra gıttım zaten :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 PM ----------

nerdeydin nereye geldin...neden gittin,niye geldin??:queen:

sınoptaydım istanbula geldım.bazı özel nedenlerden dolayı gıttım bazı özel nedenlerden dolayı geldım cunku benım memleketım burası :queen: rahatladınmı :queen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 PM ----------

Ati bu, bi gelir bi gider...

Fişek gibi adam. :) Neyse, gaza getiripte kafeyi başımıza yıktırmayayım ben en iyisi. :mrgreen:

dostum rahat ol :queen: cafe sağlam kalacak sende :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleyküm birader.cuma kına var gelemk ve sizinle olmak isterdim artık pazara:pr:

Motosikleti
sen nerdesin tamer??okadar ıyı bayramlar dıyom sana duymuyon??:pale:

Ben buralardayım da sen o yeşil fıstığı aldın alalı gözün kimseyi görmez! Hehe :cherry:

Cuma günü Ati'nin buluşmaya gel dicem ama uzaksın yavvv.

Haydin gençler ve kendini genç hissedenler, toplanıyoz. Obareeeey! :queen:

Motosikleti
bizim mekana geliyorsunuz ona göre:bounce:

Abi minik bir detayı atlıyorsun, buluşmayı organize eden Tanrını şaklayan kırbacı Ati. Bilmiyorum artık! :queen:

Bu arada methini çokca duyduğum cafe 1453'e de ilk defa gelmiş olacağım ben.

MT Tükkan'ın AR-GE üssüymüş! :cherry:

Gürkan abi bu pazarı boş geçmeseydik, topik ütopik bir konu açsaydık, ne diyorsunuz:queen: kış gelmeden son haftalarımız :rendeer:

selim benim pazar işim var bilmiyorum arkadaşların durumunu:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------

Abi minik bir detayı atlıyorsun, buluşmayı organize eden Tanrını şaklayan kırbacı Ati. Bilmiyorum artık! :queen:

Bu arada methini çokca duyduğum cafe 1453'e de ilk defa gelmiş olacağım ben.

MT Tükkan'ın AR-GE üssüymüş! :cherry:

her akşam ordayız tamer buyur gel:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar