Hepinize teşekkürler...

Arkadaşlar görüldüğü gibi aranıza yeni katıldım. Ve topic'lerin toplam %80'ini okudum . Aramızda gerçekten motor konusunda çok kültürlü çok bilgili arkadaşlar var. Benimde motorsiklet kültürü kazanabilmem açısından gerçekten çok yararlı bir forum olduğunu söylemekten çok mutluyum hepinize çok teşekkür ederim.

Önümüzdeki 2 ay içerisinde Honda CBR125RR almayı planlıyorum. 2 gün önce ehliyete yazıldım ve kursa biraz daha fazla para vererek özel ders içinde kayıt yaptırdım. Şu an için koruma arayışı içerisindeyim ama Bursadan olan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum çünkü adam akıllı bir yer bulamadım. Kask, eldiven, dizlik, mont vs almam gerekli bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz ? Her türlü tavsiyeleriniz ve önerileriniz benim için şu aşamada çok önemli.
Saygılar sevgiler...

Süper Moderatör (BBRR)
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin:rendeer:

hoşgeldin:cat:
motonet3yy.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin arkadaşım.:rendeer:

dostum aramıza hojj geldin :rendeer:

bu arad bende bursadayım ehliyeti hangi kursatan alıyosun???

Son düzenleme:
İhsaniyede nilüfer sürücü kursu var akuğurun tam arkasında. Oraya yazıldım bende zaten b sınıfı vardı. Onun üzine ücretlendirme şöyle
Sınav Ücreti 55 YTL
Sağlık Raporu 55
Trafik 85
Kursada normalden fazla ders göreceğim için 250 ytl vericem Normalde kurs 180 ytl alıyor.

yani motor kullanmayı biliyorsan sıkı bir pazarlıkla ehliyeti 350 ytl'ye cebine koyarsın...

hoş geldin, motorunu kazasız ve keyifle kullanmanı dilerim.
mt.izmir den selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.

Hepinize çok teşekkürler bu arada drizt olarak beni selamlıyan arkadaşa sevgiler :rendeer:

Carcharoth' Alıntı:
İhsaniyede nilüfer sürücü kursu var akuğurun tam arkasında. Oraya yazıldım bende zaten b sınıfı vardı. Onun üzine ücretlendirme şöyle
Sınav Ücreti 55 YTL
Sağlık Raporu 55
Trafik 85
Kursada normalden fazla ders göreceğim için 250 ytl vericem Normalde kurs 180 ytl alıyor.

yani motor kullanmayı biliyorsan sıkı bir pazarlıkla ehliyeti 350 ytl'ye cebine koyarsın...

ilk önce hoş geldin.. bu ücretlerle ehliyet alırsan eğer kazık yersin.. bence kursla bu konuyu bir kez daha konuş.. veya başka bir kursa git.. sınav ücreti diye bir para yok!! sağlık raporu maksimum 40 ytl!! trafik 85 YTL, kurs 180 YTL (bu ikisine lafım yok) Honda'nın bile güvenli sürüş eğitimi 220 YTL!! 250 YTL'ye ders mi olur, hem de yalan yanlış bir sürü şey öğretecekler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar