- Motosikleti
- 750x
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bildiğiniz üzere bir süre önce bazi özel sebepler ve saglik sorunlari yüzünden aranizdan ayrilmak zorunda kalmistim. Gerçi bir çogunuz özel sebeplerden dolayi ayrildim saniyor, saglik sorunlari yüzünden ayrildigimi pek bilen yok sanirim.
Zaten bilinsinde istemem, bu konulardan bahsetmek şahsim adina hiç hosuma gitmemistir.
Her neyse..
Sizden ayri geçen bu zaman içerisinde saglik sorunlarim birazda nüksetmisti.
Beyin ile alakali bir durum söz konusu oldugu için bilgisayar isinlarindan uzak kalmam gerekiyordu.
Gerçi bu durum bende 10 yili askin bir süredir var, fakat bu yil baya azitti..
Bir süre serbest kontrolde kaldiktan sonra geçtigimiz haftalarda bi süre hastaneye yatmam gerekti, bu hafta ici sali günü hastaneden taburcu edildim ve artik evimdeyim.
Bundan sonra ne olur bilmiyorum. Bekleyip görecegim...
Bu geçirdigim dönem icinde benden destegini esirgemeyen, her firsatta arayip halimi hatirini soran, en basta bora abi ve remzi abi (adanalı & Remzi_39) olmak üzere tüm arkadaslarima Teşekkürü bir borç bilirim...
Saygilar...
Zaten bilinsinde istemem, bu konulardan bahsetmek şahsim adina hiç hosuma gitmemistir.
Her neyse..
Sizden ayri geçen bu zaman içerisinde saglik sorunlarim birazda nüksetmisti.
Beyin ile alakali bir durum söz konusu oldugu için bilgisayar isinlarindan uzak kalmam gerekiyordu.
Gerçi bu durum bende 10 yili askin bir süredir var, fakat bu yil baya azitti..
Bir süre serbest kontrolde kaldiktan sonra geçtigimiz haftalarda bi süre hastaneye yatmam gerekti, bu hafta ici sali günü hastaneden taburcu edildim ve artik evimdeyim.
Bundan sonra ne olur bilmiyorum. Bekleyip görecegim...
Bu geçirdigim dönem icinde benden destegini esirgemeyen, her firsatta arayip halimi hatirini soran, en basta bora abi ve remzi abi (adanalı & Remzi_39) olmak üzere tüm arkadaslarima Teşekkürü bir borç bilirim...
Saygilar...