hepinize sonsuz teşekkürler

Süper Moderatör (BBRR)
Ümmet abi ben de sana teşekkür ederim ..bir çok insana örnek teşkil ettiğin ve alçakgönüllülüğün için ...iyi bayramlar abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı bayramlar Ümmet abi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet abi finali beraber yaptık galiba abi seni son seferde yakalamak kısmet oldu birdaha ne zaman yolun tekirdaga düşerse biz mt/59 olarak burdayız ve seni agırlamaktan onur duyarız abi bahara kadar dinlen bakalım belkide 9.tura beraber cıkarız

teşekkürler

helal olsun

ümmet abi ben hakkımı hella ediyorum seni tanıdığıma çok memnunum yazın geleceksiniz dimi sözverdin bak ben bilmem bu arada seni fuarda görmeyi çok isterdim ama sanırım senin programa uymuyo ama sağlık olsun burdan herkesin selamı var o nefis yemek leri beklıyoruz yaza bilmem artık :cat:

Asıl biz teşekkür ederiz, Antalya ya gelip beni ziyaret ettiğin için :) :rendeer:

Benden yana Helal olsun Ümmet'ciğim. Sen de helal et.

Kendisi şu an benim yanımda, ne iş benimkisi? :p

:bestmt: :thumleft: ::alkiis:: :flower: :queen: ::tutkuy:: ::coool:: ::kalbim:: ::thanks: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::lolabove

Sana bunlar bile az abi tebrikler.:rendeer:
Hak mı? Öyle birşey yok ama helal olsun bizden yana.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

:bestmt: :thumleft: ::alkiis:: :flower: :queen: ::tutkuy:: ::coool:: ::kalbim:: ::thanks: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::lolabove

Sana bunlar bile az abi tebrikler.:rendeer:
Hak mı? Öyle birşey yok ama helal olsun bizden yana.

Özkan'cığım insanın insana bakması bile haktır. Kaldıki üzerimizdeki haklar ödenecek gibi değil. Herkezin emeği var. Saygılar

abicim helal olsun ne hakkımız geçtiyse.. Keşke senin gibi olabilsek.. YOLUN HEP AÇIK OLSUN ABİ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar