hepinize merhabaaaaaaa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ara gazını verdi hadi gitti

ay sarışekercim artık nerde görürsem tanırım seni,
bende sana resmimi göstereyim,
beni görünce bi düdük çalarsın analarım sen olduğunu :cat:

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza. seni sanki başka bir forumda görmüş gibiyim hatta üst düzeyden birisiydin. doğru mu?
Tekrar hoşgeldin.

hep de aynı kıyafet ne enteresan :cherry:

bu sitenin motosiklet.net olduğunun farkındasındır umarım, avanaklar.net değil :) işin enteresanı bizim bu kadar avanak olabileceğimizi düşünecek kadar "zeki" olanları görmek şaşırtıyor beni :cherry:

Sitemiz sanal olabilir ancak biz, bazı kişilikleri tam oturmamış şahsiyetler gibi sanal değiliz. Gerçekten "adam gibi adam olan" birçoğumuzun adı, sanı, yaşadığı yeri vs. belli. Sevdiklerimizi de söyleriz, sevmediklerimizi de. Sevdiklerimiz de gerçektir sevmediklerimiz de (örneğin metehan ve BIYIKLI beni hiç sevmez ama en azından bunu yüzüme söyleyecek kadar yürekliler, neden çünkü ne onlar ne de ben sanalım).

İşin özü şu ki, sen ve senin gibi "zeki" arkadaşlar sadece kendi kendilerini tatmin ederler, asıl tadın gerçeğinde olduğunu hiçbir zaman anlayamazlar ne yazık ki.

Bize mektup yazmayı unutma :p

yani bari daha düzgün bir fotograf ayarlasaydın netten :) Hiç inandırıcı olmamış:) İşleticen bari düzgün bir fotografla işlet :p o fotografdaki kızın o motoru kullanmayacağı belli :pr:

nasıl yani feykmiydi o :p , onun yüzünden bende kendimi deşifre ettim, bütün gyzemliliğim ortadan kalktı :queen::queen:
::koop::::koop::

balık sezonu açıkdımıki ya bu günlerde siteye ekmeksiz olta sallayanlar arttı sanki :)

Bize mektup yazmayı unutma :p

Olmadı arkadaşım benim belkide ileride sevgilim olacak kişiydi bu..
Çok ayıp çok yuva yıkanın yuvası olmaz derler.
Kara kedi gibi girdin aramıza ayırdın bizi..
Bari sunun mail adresini verde affettirmiş ol kendını :queen::queen::queen::queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ekamba kayboldu sarışeker geldi, bende kendi çapımda kıllandım.:queen:

Son zamanlarda sitede olmasamda bir kaç İstanbul buluşmasına katılsamda cok tatlı GERÇEK Dostlar tanıdım tanımaya devam edeceğim:rendeer:
En yakın zamanda görüşmek üzere
Şarışeker olmamış bence daha gerçekçi bir nick lazım bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar