Hepinize merhaba

Bugun bu siteye kaydoldum ve ilk olarak bu tanisma sayfasini acmak yerine dayanamdim ve gittim, su surat konusuna bir yazi yazdim. Ben Mimarlikla hayatini devam ettiren, su anda Almatada olan, iki cocuk (birini kaybettik) bir torun sahibi 5.5.1948 Istanbul Beyoglu dogumlu, Hakki Orun. Ulasmak icinyeterli adresleri profilimde yazdim. Eh artik hosgeldine bekliyorum :) Hee bu arada ayin 22 'sinde Istanbulda asagida resmi gorunen motoru gorurseniz o benim iste!

my.php
[/URL][/IMG]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakkı abı aramıza h.g. katılımcı olursun ınş. :cat:

Ya bu mesaj ben daha on izleme yaparken kaciverdi elimden. O motoru Istanbulda goremezsiniz ki :) O Almatada ki motorum. Iste asagiya esas motorun resmi geliyor...

hakkı abim hoşş geldin sefalar getirsinn.. kalıcı ve katılımcı olursun inşallah.. torununu ve çocuğunu allah bağışlasın, sanada uzuuuuun uzuuuuuun ömürler versin inşallah.

tekrar h:rendeer:eek:şgeldin

merhaba aramıza hoş geldiniz ... :rendeer:

bir shadow fun ı olarakda motorunuz çok güzelmiş ((:) hepside çok güzel görünüyor ... tekrar hoş geldiniz ...

kaybettiğiniz çocuğunuz için başsağlığı dilerim...we hoşqeldiniz...

Kaan AK

Hoşgeldin Hakkı abi:rendeer:Umarım aradığını bulabilirsin.Geyiklere de bekleriz :p katılımcı olmanız dileğiyle esen kalın:cat:

Hakkı abi hoşgeldin maşallah motor kolleksiyonun var herhalde,acı kayıbın için üzgünüm başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin gezilerini resimlerini bekleriz yolun farın devamlı açık olsun

Aramıza hoşgeldiniz... Başınız sağolsun. Katılımcı olmanız dileği ile....:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldiniz.
Aşağıdaki söz çok hoşuma gider ve çok kullanırım.

"En iyi motosikletçi, uzun yıllar motosiklete binebilen motosikletçidir."

Canlı örnekler görmek hoş oluyor.
Siz şimdi nereleri nereleri gezmişsinizdir.:)

Şöyle bir gezi yazısı asarsanız foruma tadından yenmez valla...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar