Hepinize Merhaba. Yasam Öyküm.

Abilerim ablalarım. Buraya sizin en küçük üyeniz olarak geldim. Evet en küçük. Antalya da yasiyorum. Bursa dogumluyum. Yasim 13.

Belki bu yaşta motorla ilgili şeyler düşünülurmu ? Diyebilirsiniz,fakat hikayem çok farklı.

10 yaşında enduro tarzı motorlarla motocross yarışlarına katilirdim. O yaşta baslamisti aşkım motoro olan. Hani,bir şey baslar duramazsiniz bu da böyle. Kupalar,madalyalar oldu. Bir yarışa daha katıldım. Bir şey dusmustu içime sanki bir şey olacak diye. Hatırladığım kadarıyla 40-50 ile gidiyordum. Sola dönerken birden gözlerim kapanmis. Gozlerimi actigimda havadaydim. Sonra sert bir sekilde yere çarptım. Bundan sonrası yok. Zaten onceside hatirladiğim kadariyla. Uyandiğimda babamla annem yanimdaymiş. Hiç bir şey hatirlamiyormuşum ailem hariç. Hafiza kaybi geçirmişim, omuzumdan 1 kemik,omuriliğimde 1 kirik.

Geçici sakatlık oluşmuş. 2 ay boyunca azmetmisim. En sonunda yuruyebilmişim. Ama annemler bana motorla ilgili hic bir şey söylememiş. Eve gelmişiz. Ben istirahat etmek için yataga yatmişim. Birden sirtima bir şey batmis. Alip baktiğimda minyatür motor cikmiş.

Bundan sonrasinda benim bazi şeyleri hatirlamam vs şeyler olmuş. 3 yıl bunla geçti.Ben hala dusunuyorum,nasil yaptim bunlari diye. Çunku cok olay yaşandı ardından. Geçmişe baktigimda sadece motor asigi olduğumu hatirliyorum. Sürmeyi vs vs hatirlayamiyorum.

3 yil kadar bir sure icinde ( A1 ehliye) burada bir çok şey ogrenebileceğimi dusunuyorum. Bir çok konuda beni gorebilirsiniz. Kardeşiniz olarak gormeniz dileğiyle...

#hypher

Son düzenleme:
Aramıza hoş geldin kardeşim,çok geçmiş olsun..hızlı başlamışın,biraz ağırdan al kendini,her şey zamanı gelince ayrı bir güzel oluyor:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar