hepimizin başı sağolsun!!!

benim can dostum arkadasım samet 'te orada bugun 1 saat ulasmaya calıstım aktütün de asteğmen. bi de astteğmen sehit haberini duyunca iyice telaşlandım. kendisi iyi ancak 15 mehmet gitti. Allah hepsinin mekanını cennet etsin geride kalan ailelerine sabır versin. bide rabbim bu hainlerin cezasını tezelden versin.

şehitlerimizin ailelerine ALLAH sabır nasip etsin inşallah bu teröre destek verenler innşallah tez zamanda ALLAH tan belalarını bulurlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi gün hesabı sorulur...

mterayes26 doğrusun yalnız bırakmamalıyız.

İçimizden sadece 15 vatan evladı bu mübarek toprak için Cennete mekan eyledi..:wiinkk:

Daha bizde nice 15 vatan evladı var..Gözünü kırpmadan mekan eyleyecek..:wiinkk:

Üzülmüyorum..Ağlamıyorum..:)

Bizler şehid düşersek sizlerde arkamızdan ağlamayın arkadaşlar..
Ağlanacak gün değil..Üzülecek gün değil..
Metanetli olma günüdür..

O şerefsizlerin yüzü gülmesin..Yürek soğutmasınlar..:mrgreen:

Ve o şerefsizlere sadece bir çift sözüm var..
Gülüyorum..:)
Ve de;

ACIYORUM SİZE..:bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
ben ve benim gibi askerliğini yapanlar bilirler .

hepimiz giderken anamızın elini öptük helallık aldık.

kimse %100 geri dönecem diye gitmedi.

bazımız cephede bekledik bazımız orduevinde gazinoda görev yaptık.

Mümkün oldukça tanıdığım tanımadığım her cenazeye giderim bir avuç oprak atarım .

hep bir gün o tabutun içinde bende gidecem derim .

hepimiz o tabuta gireceğiz bazımızın üstüne ayet-i kelime yazılı yeşil örtüyü örtecekler bazımızın üstüne al bayrağı ..

işte o al bayrağa özendim ben hep .. ne şaslıydı onu tabutna örtüpte giden ..

şimdi bakıyorumda bazıları ucuz şövalyelik peşinde ...

en çok o vatanını seviyor , en çok o bayrağına aşık ..

göstergesi yokya bunun kilo ile tartılamıyoya veya litre ile ölçülemiyoya ... savur mangalda kül kalmasın ..

İcraat yap bana .. çeşitli bahanelerle kaçma askerden .. git teslim ol yarın alın beni komutanım de .. gönüllü doğuya gönderin beni de .. vız vız mermiler kulağının dibinden geçsin .. bakiim ben sen nasıl delikanlısın ..

burada sanki bizler bu vatana düşmanmışız gibi karşınıza bizi almayın biz allahın izni ile yaptık geldik.. haaa yarın derlerse buyrun gelin .. ardına bakan namert oğlu namerttir..

bu yüzden bana atıp tutmayın ..

kardeşim muşta doğduğunda babam operasyondaydı.. 15 günlükken görebildi 1 günlük özel izinle kardeşimi...

diğer kardeşimle tertip gittik askere 72/4 tük ikimizde o diyarbakıra gitti ben samsuna bide 4 ay eklediler delikanlı gibi 19 ay askerlik yaptık ..(oysa babamız halen görevde olan bir albaydı yapardı torpili paşa paşa egede hatta marmariste yapardık askerliğimizi.. ama böle bişeye ne o nede evlatları tenezzül etmezdi zira çocuklularından beri onlara Türk bayrağının dalgalandığı her yer bu ülkenin bir parçasıdır denmişti.)

daha eline demir çubuk almamış veletler atıp tutmasın bana ..

tüm şehitlerimize rahmet diliyorum (rahmete ihtiyaçları yok yerleri pegamber efendimizin yanıdır).. Allah bi gün bizede o makamı nasip eder işallah

Yıkılan ocaklara üzülüyorum o anne babalara üzülüyorum .. ama onlar öyle büyük ki vatan sağolsun diyebiliyolar..

tüm Türk milletinin başı sağolsun

Son düzenleme:
bbrr ne diyim açıkçası bu konuyu ben açtığım için az çok üzerime alındım yazılarından çünkü şimdi bakıyorum bazıları ucuz şövalyelik peşinde demişsin . zaten anadolu da büyüyenler bilir ( köyler . küçük mahalleler , kenar mahallelerde ) askerden kaçana şrfsz gözü ile bakılır . ne diyim kasım çıkmadı şansımıza allah nasip ederse 89-1 tertip gidiyorum . komando olmayı istedim ama belimin rahatsız olması ( 60 kg yük ) ve fıtık amelayatım bunu engelledi gibi gözüküyor .

senin dediğin gibi vatani görevden kaçan arkadaşlar ,okuyor gibi gözüküpte aslında askerden kaçanlar , ülkenin durumu karışık sonra giderim diyenler ölüm her yerde , sizin kiler can da orda şehit düşen ahmet , mehmet . hasan . hüseyin , ve nicelerinin canı can değilmi gözlerini kırpmadan mermilere göğüs gerdiler. babam da , abim de , askerlik yapan tüm akrabalarım güneydoğu da yaptı kimi piyade , kimi tankçı , kimi komando ve ben bende ( hani olur ya askerlik yapanlar söyler askeri birliklerde gönüllü olarak gitmek isteyen varmı diye soruyorlarmış ) bende o gurubun içinde olacağım

saygılar

Her günüm cenaze her günüm şehit
Bunların sebebi bir it oğlu it
Uyan Türk evladı uyuma uyan
30 Kupona alınmadı bu vatan

Bunu yazmadan geçemiycem arkadaşlar.Türkiyem'in başı sağolsun.VATAN SAĞOLSUN. .Allah'ım düşmanların tuzaklarını kendilerine çevirsin.Türk askerini ve Mehmetçiğimizi havada karada ve suda muhafaza etsin...

ben ve benim gibi askerliğini yapanlar bilirler .

hepimiz giderken anamızın elini öptük helallık aldık.

kimse %100 geri dönecem diye gitmedi.

bazımız cephede bekledik bazımız orduevinde gazinoda görev yaptık.

Mümkün oldukça tanıdığım tanımadığım her cenazeye giderim bir avuç oprak atarım .

hep bir gün o tabutun içinde bende gidecem derim .

hepimiz o tabuta gireceğiz bazımızın üstüne ayet-i kelime yazılı yeşil örtüyü örtecekler bazımızın üstüne al bayrağı ..

işte o al bayrağa özendim ben hep .. ne şaslıydı onu tabutna örtüpte giden ..

şimdi bakıyorumda bazıları ucuz şövalyelik peşinde ...

en çok o vatanını seviyor , en çok o bayrağına aşık ..

göstergesi yokya bunun kilo ile tartılamıyoya veya litre ile ölçülemiyoya ... savur mangalda kül kalmasın ..

İcraat yap bana .. çeşitli bahanelerle kaçma askerden .. git teslim ol yarın alın beni komutanım de .. gönüllü doğuya gönderin beni de .. vız vız mermiler kulağının dibinden geçsin .. bakiim ben sen nasıl delikanlısın ..

burada sanki bizler bu vatana düşmanmışız gibi karşınıza bizi almayın biz allahın izni ile yaptık geldik.. haaa yarın derlerse buyrun gelin .. ardına bakan namert oğlu namerttir..

bu yüzden bana atıp tutmayın ..

kardeşim muşta doğduğunda babam operasyondaydı.. 15 günlükken görebildi 1 günlük özel izinle kardeşimi...

diğer kardeşimle tertip gittik askere 72/4 tük ikimizde o diyarbakıra gitti ben samsuna bide 4 ay eklediler delikanlı gibi 19 ay askerlik yaptık ..(oysa babamız halen görevde olan bir albaydı yapardı torpili paşa paşa egede hatta marmariste yapardık askerliğimizi.. ama böle bişeye ne o nede evlatları tenezzül etmezdi zira çocuklularından beri onlara Türk bayrağının dalgalandığı her yer bu ülkenin bir parçasıdır denmişti.)

daha eline demir çubuk almamış veletler atıp tutmasın bana ..

tüm şehitlerimize rahmet diliyorum (rahmete ihtiyaçları yok yerleri pegamber efendimizin yanıdır).. Allah bi gün bizede o makamı nasip eder işallah

Yıkılan ocaklara üzülüyorum o anne babalara üzülüyorum .. ama onlar öyle büyük ki vatan sağolsun diyebiliyolar..

tüm Türk milletinin başı sağolsun

ticaret ile uğraştığım için bu yönde şansım var ama senin gibi bbrr abi . bu imkanı kullanan namerttir . öbür vatan evlatları anasının kuzusu değilmi . çevremde 5 tane şehit var . ama o şehitlerim bana öyle güç veriyor ki biz arkandayız dercesine . işte o güç ile anamın elini öpüp sağ elime kına yakacağım çünkü o silahı sağ elimle tutacağım

Motosikleti
Dl650vstorm
bir ülkede 30yıl terör sürmez :farao: bitirmek imkansız değil..
1-amaçları ne? ....amaçları bence ülkeyi ikiye bölmek kürt-türk ayrımı...ve ülke kaos içinde hep geri gitsin..gelişmesin.

2-teröristler nerede?...iran ve suriye artık barındırmıyor.yunanistan da eskisi gibi destek vermiyor. tek adres IRAK

3-finans kaynakları ne?...sadece uyuşturucu ve az miktarda haraç

4-hangi ülkeler destek veriyor?...belçika danimarka gibi sempatizan ülkeler haricinde maalesef amarika açık destek veriyor bence...çünkü ele geçen silahlar artık amerikan malı ve ırak kim ne derse desin artık amerika kontürolünde.

bence terör kalıcı biçimde 1 yıl içinde biter..
1-türk milleti olarak bölünmemeliyiz bir terör olayını kürtlere maletmemeliyiz kürtler bizim kardeşimizdir bu zihniyet i kaybettiğimiz anda ...terör örgütü amacına ulaşmış demektir.
2-türkiye terörü destekleyen ve uyuşturucu trafiğiyle kolaylık sağlayan üstelik örgütün kasasını tutan adı geçen ülkelere nota verecek ya vazgeçin yada yaptırım uygularım(ticari ambargo gibi)
ve ırak yönetimine ve amerikaya nota verecek birdaha ülkeme k.ıraktan terörist sızarsa
girerim temizlerim çıkarım. peşmerge ve amerikan askerleri de dahil önüme kim çıkarsa...çünkü bu lanet örgütün yuvası maalesef peşmerge ve amerikan yönetimindeki ırak..
tabii bunları yapabilmek için dış ülkelere bağımlı olmayan ,400 milyar dolar dış borcu olmayan, avrpanın kıçını yalamayan(avrupa birliğine girmek için) amerika nın emrinde (pardon müttefikliğinde) olmayan ve son olarak ta sağlam kişilikli bir dış politikası olan tam bağımsız bir türkiye cumhuriyeti olmamız gerekiyor..yoksa bu terör bi 30 yıl daha sürer ve biz gene şehitlerimize ağlamaya devam eder teröre lanet okumaktan usanmayız..
15 tane aslan parçası kardeşimize Allah tan rahmet, türk milletinede sabır diliyorum

Süper Moderatör (BBRR)
mterayes26

kardeşim sen üstüne alınma bu başlık motoosohbetteydi aldım buraya taşıdım .. yeri orası değildi çünki.. ama bazı vatanperverler benim gibi birinin bu hereketini kaldıramadı nedenmi konudışına yazılan başlık anasayfaya çıkmaz .. yani vatan sevginle rekllam yapamassın .. onların amacı reklam yapmak .. yaz buraya kus kinini öfkeni .. ama amaç bu değilki .. vay senmisin başlığı taşıyan moda da ver veriştirki vatan sevgin tvan yapsın .. hatta moda hakaret et bide sona banla len benide diye ekleki bu sevgin tavanıda delsin göğe çıksın ..

amaç üzüm yemek değil amaç bağcıyı dövmek ...

asm

Allah şehadetlerini kabul etsin askerlerimizin. Allah ailelerine sabırlar ihsan eylesin şehitlerin..

"Terör ile artan bir kararlılıkla mücadele sürecek" olayının gerçekleşmesini diliyorum bir an evvel!

O kadar vatan evladı giderken bir yerlerde kıllar kıpırdamıyor hala! (siyasilerle falan da alakası yok bunun)

İçimizden sadece 15 vatan evladı bu mübarek toprak için Cennete mekan eyledi..:wiinkk:

Daha bizde nice 15 vatan evladı var..Gözünü kırpmadan mekan eyleyecek..:wiinkk:

Üzülmüyorum..Ağlamıyorum..:)

Bizler şehid düşersek sizlerde arkamızdan ağlamayın arkadaşlar..
Ağlanacak gün değil..Üzülecek gün değil..
Metanetli olma günüdür..

O şerefsizlerin yüzü gülmesin..Yürek soğutmasınlar..:mrgreen:

Ve o şerefsizlere sadece bir çift sözüm var..
Gülüyorum..:)
Ve de;

ACIYORUM SİZE..:bounce:

Alın ve izleyin arkadaşlar..:)
Keydim youtube'ye ekledim..

Dedim ya o şerefsizlere;
"GÜLÜYORUM" ve "ACIYORUM SİZE" diye..:p

İşte bu kadar basit insanlar..:p

.
[YT]t-K2vk1bYwA[/YT]

Son düzenleme:
Öldürülen teröristlerden 4'ü yabancı uyruklu
HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na yapılan saldırı sırasında öldürülen ve cesetleri dün gece Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirilen 9 PKK'lı teröristten 4'ünün yabancı uyruklu olduğu bildirildi. Şemdinli Devlet Hastanesi morgunda otopsileri yapılan cesetlerden yabancı uyruklu olanların Şemdinli Belediyesi tarafından defnedileceği belirtiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar