Bence sizde merak etmeyin kötü bi niyet de aramayın kusura bakmayın :rendeer:merak etme kendisi motosiklet modellerini senden çok daha iyi bilir:cat:
Bence sizde merak etmeyin kötü bi niyet de aramayın kusura bakmayın :rendeer:merak etme kendisi motosiklet modellerini senden çok daha iyi bilir:cat:
merak etme kendisi motosiklet modellerini senden çok daha iyi bilir:cat:
Bence sizde merak etmeyin kötü bi niyet de aramayın kusura bakmayın :rendeer:
Sevgili kükıs..... Anam... Bak hala tekrar ediyom... Yanlışlıkla açmışız.... Alaalaaa...r:
Hadi Mz in sınıfını söyle bana.... Madem SS e koyamadın bişeyler biliyosun demek.....
Deşmeyin hemşerim eskileri.....Akşam akşam arattırma bana....
![]()
Sitenin eski halini bilenler hatırlarsa bazı zamanlarda arıza yapıyordu... Mesela sağ alt köşedeki konu arama sütunu arada tatile çıkıyordu..Yok oluyordu..Bende onu kullanmaya alıştığımdan mesajı yazarken Yanlış konuya tıklamam neticesinde bu LUCAS denen üyenin yarılamsına yol açmışım....
nerden anladın ya.izmire gelirsen bi ara uğra da falına bakayım:bounce:
Sevgili kükıs..... Anam... Bak hala tekrar ediyom... Yanlışlıkla açmışız.... Alaalaaa...r:
Hadi Mz in sınıfını söyle bana.... Madem SS e koyamadın bişeyler biliyosun demek.....
Deşmeyin hemşerim eskileri.....Akşam akşam arattırma bana....
![]()
MZ'in sınıfı mı ? 10-E![]()
Ara ara belkide bulursun diye bir şarkımız olduğunuda hatırlatmak isterim size Alp'im Bey'im Tunay'im![]()
Abi 10-E de ney ama :queen: türkçe-matematikmi :queen: yoksa sayısalmı-yoksa yabancı dilmi lütfen bizi aydınlatın bizde merak ettik bu MZ in sınıfını:queen::queen::queen:
ben 10-E den O NE? anlamını çıkardım sallıyoda olabilirim yorum kattım biraz![]()
Abi 10-E de ney ama :queen: türkçe-matematikmi :queen: yoksa sayısalmı-yoksa yabancı dilmi lütfen bizi aydınlatın bizde merak ettik bu MZ in sınıfını:queen::queen::queen:
He valla benmişim.... :queen::queen::queen:Ana!!!!::sas::
Senmiydin o?
Neyse aramizda kalsin.
Kimseye soylemeyelim.::secreet:
Ama sonradan yazdigin mesaj super olmus hakikaten.:wiinkk:
Ben hep onu Naked olarak gördüm..Ama benim hep touring ihtiyacımı karşıladı.... Yeri geldi race olarak BMW lerle draglar yaptık.... Yeri geldi tarlalarda kros yaptık....Senindeki de farklı bir bakış açısı
Al bir MZ dünyayı gez derlerdi.. Ben o kadarını biliyorum, bir zamanlarda kullanmışlığım vardır 251 ETZ modelini.. Ama konu hakkında detaylı bilgiyi tabikide Alp'im Tunay'imdan almanız menfaatiniz icabıdır![]()
Bu 2 zamanlı Mz 125-251-351 'ler ne kadar çok yakar, adı çıkmış...:silent:
Kafama takıldı agalar.::sos::::sas::