- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba.
Ben foruma uzun zaman önce üye oldum. Ufak ufak konulara girdim vs. ama yeni farkediyorumki, bi tanışma topic'i açmamışım, eşeklik etmişim.
Hatamı kimse de yüzüme vurmadı ama
Şimdi hatamı telafi etmeye çalışıyorum. Affola..
İsmim Özüm.
Burdur 1988 doğumluyum. 2004 yılından beri de Antalya'da ikamet etmekteyim.
2008-2010 yılları arasına Fırat Üni. At Antrenörlüğü önlisans bölümünü bitirdim. At antrenörüyüm yani esasında
Ama şu anda Akdeniz üni. Fen Fk. Biyoloji bölümünün ikinci öğretiminde okumaktayım. Mesleğimi henüz icra etmiyorum. Haziran sonundan beri de işsizim :cherry:
Çocukluğumdan beri envai çeşit motor üzerindeyim. Şimdi de özçinli, çakma Türk markası olan kanuni windy s 125 modeli bana hizmet etmekte.
Kendimle büyük bir savaş içersindeyim paraya kıyıp S&T Kanuni Gt250 naked modelini alıp almamak konusunda :mrgreen:
Bu 125lik ne zaman benzin aldığımı unutturduğu için, algısı-vergisi sudan ucuz gibi geldiği için (arabadan sonra)
Azıcık büyük cc'den korkar oldum :cherry:
Neyse lafı uzattım, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden...
Ben foruma uzun zaman önce üye oldum. Ufak ufak konulara girdim vs. ama yeni farkediyorumki, bi tanışma topic'i açmamışım, eşeklik etmişim.
Hatamı kimse de yüzüme vurmadı ama
İsmim Özüm.
Burdur 1988 doğumluyum. 2004 yılından beri de Antalya'da ikamet etmekteyim.
2008-2010 yılları arasına Fırat Üni. At Antrenörlüğü önlisans bölümünü bitirdim. At antrenörüyüm yani esasında
Çocukluğumdan beri envai çeşit motor üzerindeyim. Şimdi de özçinli, çakma Türk markası olan kanuni windy s 125 modeli bana hizmet etmekte.
Kendimle büyük bir savaş içersindeyim paraya kıyıp S&T Kanuni Gt250 naked modelini alıp almamak konusunda :mrgreen:
Bu 125lik ne zaman benzin aldığımı unutturduğu için, algısı-vergisi sudan ucuz gibi geldiği için (arabadan sonra)
Neyse lafı uzattım, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden...