Hep sonradan gelir, benim aklım başıma..

Arkadaşlar merhaba.
Ben foruma uzun zaman önce üye oldum. Ufak ufak konulara girdim vs. ama yeni farkediyorumki, bi tanışma topic'i açmamışım, eşeklik etmişim.
Hatamı kimse de yüzüme vurmadı ama :p Şimdi hatamı telafi etmeye çalışıyorum. Affola..

İsmim Özüm.
Burdur 1988 doğumluyum. 2004 yılından beri de Antalya'da ikamet etmekteyim.
2008-2010 yılları arasına Fırat Üni. At Antrenörlüğü önlisans bölümünü bitirdim. At antrenörüyüm yani esasında :) Ama şu anda Akdeniz üni. Fen Fk. Biyoloji bölümünün ikinci öğretiminde okumaktayım. Mesleğimi henüz icra etmiyorum. Haziran sonundan beri de işsizim :cherry:
Çocukluğumdan beri envai çeşit motor üzerindeyim. Şimdi de özçinli, çakma Türk markası olan kanuni windy s 125 modeli bana hizmet etmekte.
Kendimle büyük bir savaş içersindeyim paraya kıyıp S&T Kanuni Gt250 naked modelini alıp almamak konusunda :mrgreen:

Bu 125lik ne zaman benzin aldığımı unutturduğu için, algısı-vergisi sudan ucuz gibi geldiği için (arabadan sonra) :D Azıcık büyük cc'den korkar oldum :cherry:
Neyse lafı uzattım, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden...

kıy şu paraya R al :) hoşgeldin bu arada

Heheh R da vardı kafamda, hatta ikisi arasında kalmıştım ama, kız arkadaşım son noktayı koydu.
Netten R'ı gösterirken: "Ben buna binmem, sen yine istiyosan al"
Yapacak bişey kalmadı yani :D

Heheh R da vardı kafamda, hatta ikisi arasında kalmıştım ama, kız arkadaşım son noktayı koydu.
Netten R'ı gösterirken: "Ben buna binmem, sen yine istiyosan al"
Yapacak bişey kalmadı yani :D

Hoş geldiniz

Ben o tür tripleri çok gördüm önce ben binmem derler sizde derseniz keyfin bilir binecek başkaları da var dersiniz 2 trip atar küser falan sonra motorunuz gelir uzaktan uzağa süzer sonra hoşuna gider aradan zaman geçer ve bir gün şuraya gidelim mi der ve işte zafer :cherry: bu tip olayları çok yaşamış biri olarak en etkilisi kız arkadaşınızın kankası olan başka bir kız arkadaşınızı bindirmek tetiği çeken son hamle oluyor :cherry:

Okumuş dokumuş çocuksun netcen motörü...:p motör sirseri işi...:p

Hoş geldiniz

Ben o tür tripleri çok gördüm önce ben binmem derler sizde derseniz keyfin bilir binecek başkaları da var dersiniz 2 trip atar küser falan sonra motorunuz gelir uzaktan uzağa süzer sonra hoşuna gider aradan zaman geçer ve bir gün şuraya gidelim mi der ve işte zafer :cherry: bu tip olayları çok yaşamış biri olarak en etkilisi kız arkadaşınızın kankası olan başka bir kız arkadaşınızı bindirmek tetiği çeken son hamle oluyor :cherry:

Hoşbulduuuk :)

Abi zaten hatun istanbulda, ben antalyadayım. 5 yılı devirmişiz böyle 4ü uzaktan. Fazla blöfe gelcek durumlar yok yani :) Ama aklımda GTR alıp, ekstradan bi naked gidonuyla arada bi naked'a çevirme planlarıda yok değil hani :cherry: Grenajları söküp gidonu değiştirince far hariç naked oluyo. @felon'un boya için bi süre gezdiği gibi :queen:
2012 modeller bi gelsinde, ona göre kesinleşicek durum. Beklemedeyim :p

He bide sadece kız arkadaşım değil etken, ben bol bol uzun yola da giderim altımda güvendiğim bi motor olursa. R ile zaten sakat olan belimi iyice bükmekten korkuyorum, birazda o yüzden naked var aklımda.

---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:30 ----------

Okumuş dokumuş çocuksun netcen motörü...:p motör sirseri işi...:p

Abi öyle uzaktan okumuş gibi göründüğümüze bakma, az sirserilik yapmadık bizde :queen:
Yoksa ne işi var 23 yaşında adamın hala üniversitede. Asistanlar akranım, kankalık yapıyoz elemanlarla :pl:

Hoşbulduk diyeyim o zaman bende :)
İyi ki de gelmişim, seviyorum bu forumu, ortamını, muhabbetini..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
GT250 Naked mükemmel bir seçim inanılmaz geliştirir sürücülüğünü , hem atak hemde kıvrak.

GT250 Naked mükemmel bir seçim inanılmaz geliştirir sürücülüğünü , hem atak hemde kıvrak.
Sizinde önermeniz beni bir adım daha yaklaştırdı gt250'ye. Teşekkür ederim.
Zaten düşüncem sıfır alıp en az 4-5 yıl kullanmak. Uzun bir süre daha büyük cc'ye ihtiyaç duymam diye düşünüyorum.

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Hoşbulduk teşekkür ederim

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sizinde önermeniz beni bir adım daha yaklaştırdı gt250'ye. Teşekkür ederim.
Zaten düşüncem sıfır alıp en az 4-5 yıl kullanmak. Uzun bir süre daha büyük cc'ye ihtiyaç duymam diye düşünüyorum.

Valla hiç emin olma , 1 sezon sonra GT650 araştırmaya başlarsın (çok da iyi olur)

Valla hiç emin olma , 1 sezon sonra GT650 araştırmaya başlarsın (çok da iyi olur)

Para biriktirilip yada kredi vs. borca girilip alınır büyük motor, ondan korkmuyorumda..
Benzinine, vergisine sigortasına para yetirememekten tırsıyorum biraz :)
O yüzden bi süre 250 cc yukarısı beni aşar.
Gündüz iş, akşam okul temposuna kaç yıl daha dayanırım o da meçhul..
Ama benim sağım solumda belli olmaz tabi :D
Gerçi 600 cc grubunda gt'den önce gsr var benim için.
İçimdeki gsr sevgisi hiç azalmadı, gün geçtikçe artıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar