hep problem hep problem

dostlar ben yine başınızı ağrıtıcam biraz son günlerde ilginç bir sorun daha
motor sanki ateşleme kesiyomuş gibi geliyo neyse bunu bi kenara bırakalımda asıl merak ettiğim yüksek performans bujisi diye bir icat var aranızda kullanan varmı varsa değiştirdikten sonra performansta değişiklik oldumu? benimkinin değişim zamanı geldi sanırım motor ısınıncaya kadar biraz problem yaşıyorum ama ısındıktan sonra problem falan kalmıyo.bujiden sonrada ilginç bir problemle karşılaşırsam servise gitme olayını iyice bi düşünsem iyi olacak.servis amcayı pek sevmiyorumda.

eleman satmış motoru istersen gitmede motor garantiden çıksın(esnaflık kanunu satana kadar dayı)

Valla hiç duymadım,bu şeye benziyor eee dinlendirici gözlük varmış yav böle bir teknoloji vardıda ben mi uyuyorum yoksa....havalar soğuk elbet kesilme yapar motor yağın ısınacak dolaşımı sağlayacak ondan sonra normal devrine döner jikleyi aç biraz ısınsın motorun öyle bin sanırım sorun kalmaz eğer devam ederse bujini değiştir fab.hatası içten çatlak olabilir,

buji yi değiştirdim tümproblemler ortadan kalktı demeyi çok isterdim aslında ama ne mümkün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar