- Konu Yazar
Şu ana kadar hep naked/racing motosiklet kullandım. Bunlarla asfalttan çıkmak mümkün olmuyor ne yazıkki. Yaşadığım yer itibarı ile bir de enduro/cross denemeye karar verdim ve başlangıç için ramzey qm200gy aldım. Aldım ama bu beni tatmin etmedi ve çıkardığı problemler yüzünden kısa sürede sattım. Arazide fena sayılmaz ama yolda vasat. Uzun süre 600cc kullanmış biri olarak bana vasat geldi yani. Tamam 600cc 4silindir bir motor performansı beklemiyorum ama her türlü yol şartlarında (rampada, artçılı yolculuklarda) 100km/h hızın altına düşmesin.
Sorun burda başlıyor işte, aradığım motosiklet hem arazide (off road) hemde yolda iyi olsun. Böyle bir motor varmıdır? Canım istediğinde araziye dalıp dağ tepe gezeyim, canım istediğinde eşimle birlikte geziye çıkayım. Mutlaka vardır böyle bir motor ama bütçe olarak boyumu aşan motorları incelemiyorum bile. Ayırdığım bütçe 10500tl civarı ama bu kadar para verip aldığım motoru dağa taşa vurabilirmiyim onu da bilmiyorum.
Sizin tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar? Fenerbahçenin türkiye kupası alma ihtimalinden daha zormu böyle bir motor bulmak
Sorun burda başlıyor işte, aradığım motosiklet hem arazide (off road) hemde yolda iyi olsun. Böyle bir motor varmıdır? Canım istediğinde araziye dalıp dağ tepe gezeyim, canım istediğinde eşimle birlikte geziye çıkayım. Mutlaka vardır böyle bir motor ama bütçe olarak boyumu aşan motorları incelemiyorum bile. Ayırdığım bütçe 10500tl civarı ama bu kadar para verip aldığım motoru dağa taşa vurabilirmiyim onu da bilmiyorum.
Sizin tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar? Fenerbahçenin türkiye kupası alma ihtimalinden daha zormu böyle bir motor bulmak