- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar bu site sayesinde bir dünya bilgi edindim. Çevremde motorcu olmamasına rağmen kapınım önünde tanımadığım birine ait bir motor ile başlayan motor sevdası MT sayesinde daha da körüklendi. Çevremin tam olarak söyleyiş tarzıyla "olm bırak 2-3 daha koy araba al" veya "canına mı kastediyorsun geberecen lan" veyahut "Türkiye'de motor sürülmez arkadaş boşversen ilerde araba alırsın" sözlerine aldırış etmeden ehliyet sınavına geçtiğimiz cumartesi günü girdim. Zaten B ehliyetim vardı bi motor sınavıyla iş inşallah halloldu, Honda eğitimi kapıda az kaldı.. Her geçen gün daha da heyecan basıyor ne acayip birşeymiş bu.. Rüzgarı hissetmek insana huzur veriyor yada çıldırtıyor mu demeliydim
Ya aslında konuyu uzattım ama içimi dökmem lazım zira çevremde bu duyguları hisseden olmayınca insanın içinde patlıyor :queen: :queen: Diyorsun ki "motor..." diyorlar "boşversene", "ama ama ama motor, adrenalin, rüzgar.." diyorsun "ya bırak" diyorlar bende burada rahatlıyorum
Duygularımı paylaştım biraz da olsa
Dinlediğiniz için teşekkür ederim..
Neyse konuya gireyim.. İlk motorlu aracıma sahip olmaya az kaldı kısmetse.. Ağustos ortası gibi ehliyetime kavuşmuş olurum diye düşünüyorum. Bir kaç model ve türde motor inceledim ancak içimi kıpır kıpır eden tek motor türü Naked'lar oldu. Ama düşük birşeyle başlangıç yapmam lazımmış buradan öğrendim.. 25 yaşındayım, 173cm boyum var 75 kiloyum.. Daha önce TVS ile MR Vultureyi ve yine TVS ile Keeway'i karşılaştırdım ama aklımda başlangıç için son 2 model kaldı..
1. TVS Apache RTR 150 (Commuter) (ortalama 14 HP) (Plaka hariç 4.150 TL)
2. RKS Titanic 200 (Naked) (16 küsur HP) (Plaka hariç 5.500TL)
Sizce bu iki araç arasından hangisi seçersem bana hem yeterli olur (eğitilmem için), hem uzun süre gider (tatminkar olur) ?
Neyse konuya gireyim.. İlk motorlu aracıma sahip olmaya az kaldı kısmetse.. Ağustos ortası gibi ehliyetime kavuşmuş olurum diye düşünüyorum. Bir kaç model ve türde motor inceledim ancak içimi kıpır kıpır eden tek motor türü Naked'lar oldu. Ama düşük birşeyle başlangıç yapmam lazımmış buradan öğrendim.. 25 yaşındayım, 173cm boyum var 75 kiloyum.. Daha önce TVS ile MR Vultureyi ve yine TVS ile Keeway'i karşılaştırdım ama aklımda başlangıç için son 2 model kaldı..
1. TVS Apache RTR 150 (Commuter) (ortalama 14 HP) (Plaka hariç 4.150 TL)
2. RKS Titanic 200 (Naked) (16 küsur HP) (Plaka hariç 5.500TL)
Sizce bu iki araç arasından hangisi seçersem bana hem yeterli olur (eğitilmem için), hem uzun süre gider (tatminkar olur) ?