- Konu Yazar
Bu kadar saygısızlık bu kadar ayılık olur mu. Dün evden çıktım arkadaşıma gidecektim keyfimde yerindeydi, neyse gidiyorum yolda dönel kavşağa yaklaştım hızımı düşürdüm 40-50 arasındaydı yol benimdi ancak hödüğün biri birden önüme atladı ve iyice yavaşladım hafiften kornaya bastım uzunda basmadım yani, sonra el hareketi yaptı arkaya doğru bende o anki sinirle kaldırdım elimi ne oldu dercesine, adam birden önüme kırınca sağ doğru sokağa girdim oda sokağın yan tarafından girip arkamdan gelmeye başladı ve sıkıştırıp el frenini çekip durdu, bir anda elinde sopayla inip üzerime doğru gelirken olacak gibi değil dedim bastım kaçtım yoksa bildiğin dövecek ayı oğlu ayı(Araçta 3 kişilerdi). Kaçarken aynadan baktım tekrar bindi arabaya geliyordu ama ben çoktan mahalleye geri dönmüştüm. Aslında bizim evin o taraflara doğru peşime takıp getirtip kime sopa çektiğini gösterecektim ama şimdi hayvan çarpar düşürür falan diye uzadım hemen. Yaşadıklarımdan sonra keyfim falan kalmadı oturdum evde plakasını da alamadım iyice sinir oldum. Sırf bu yüzden yanımda biber gazı, açılır kapanır cop taşıyacağım itle it olunmaz ama yapacak bir şey yok. Umarım bir gün aynısı onun başına gelirde temiz bir dayak yer :jocolor: